REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
63
Sofio Gelašvili (nuotr. Organizatorių)

Pirmadienio vakarą garsenybės paskyrė grožiui ir didžiausioms šios srities naujienoms. Sostinėje kviestiniams svečiams buvo pristatyta lietuviška plaukų priežiūros kosmetika „Mother“. Šią visai šeimai skirtą kosmetiką sukūrė Mikhailas Kodesnikovas – žinomas plaukų stilistas, rašoma pranešime spaudai.

63

Pirmadienio vakarą garsenybės paskyrė grožiui ir didžiausioms šios srities naujienoms. Sostinėje kviestiniams svečiams buvo pristatyta lietuviška plaukų priežiūros kosmetika „Mother“. Šią visai šeimai skirtą kosmetiką sukūrė Mikhailas Kodesnikovas – žinomas plaukų stilistas, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

„Jau daug metų rūpinuosi plaukų grožiu ir sveikata. Norėjau sukurti kosmetiką, kurią galėtų naudoti visa šeima. Esu tėtis, man svarbu, ką naudoja mano vaikai. Kosmetikos sudėtyje yra organiški ingredientai, todėl ją galima naudoti net kūdikiams. Produktus kuriame vienoje moderniausių Baltijos šalių laboratorijų kartu su mokslininkais. Taip užtikrinamas ilgalaikis poveikis“, – pasakoja M. Kodesnikovas.

Kosmetikos pristatymas vyko Vilniuje, stilistui priklausančiame grožio salone. Renginio nepraleido ir natūralia kosmetika domėjosi „Instagram“ tinkle žinomos mamos, stiliui neabejingos nuomonės formuotojos, tinklaraštininkės ir garsenybės. Renginį vedė tinklaraštininkė, stilistė Viktorija Šaulytė.

REKLAMA
REKLAMA

Renginyje apsilankiusi profesionalus modelis Simona Starkutė pasakojo, kad savo plaukais ji itin rūpinasi. Moteris vadovaujasi griežta taisykle – savo plaukus ji patiki tik profesionalams ir namuose eksperimentų nedaro. Kartą per mėnesį S. Starkutė apsilanko grožio salone, kur jai būna atliekama plaukų odą arba plaukus puoselėjanti, gaivinanti procedūra.

REKLAMA

„Išsiplovus galvą naudoju priemonę su keratinu, ir visada patepu plaukus aliejumi. Kiekvieną dieną naudoju balzamą. Kartą per savaitę palepinu kauke arba iš vidaus plaukus veikiančia priemone „Olaplex“. Kai tik galima, nenaudoju plaukų džovintuvo, tiesintuvo. Net į renginį atėjau su šiek tiek drėgnais plaukais“, – juokėsi renginio viešnia.

Į kosmetikos pristatymą atvyksi Sofio Gelašvili teigė, kad už plaukų grožį yra dėkinga genams. Tiesa, kaip ir dauguma moterų stengiasi plaukus puoselėti ir palepinti. Sofio stengiasi kuo mažiau deginti plaukus, nenaudoja šampūnų su parabenais, sulfatais ir perka tik ekologišką plaukų kosmetiką. Tiesa, plaukų džiovintuvo ir tiesinimo nepavyksta išvengti. Sofio – viena iš tų, kuri mėgsta išbandyti naujas grožio procedūras ir pati susidaryti nuomonę apie jas.

REKLAMA
REKLAMA

„Mano plaukai slinko, todėl išbandžiau PRP procedūrą. Plaukai tikrai nustojo slinkti. Išbandžiau tiesinimą keratinu. Plaukai pirmas savaites buvo gražūs, tačiau išsausėjo galai, teko kirpti. Jei norite atsiauginti plaukus, žiūrėkite, kad šampūno sudėtis būtų kuo natūralesne. Taip pat labai gerai yra neplauti plaukų kiekvieną dieną, o daryti tą kas antrą arba kas trečią. Tada plaukai mažiau sausėja ir netrupa“, – pataria Sofio.

„Plaukams neigiamą poveikį gali daryti įvairūs veiksniai – gyvenimo būdas, vartojamas maistas ir net emocinė būklė. Ypatingai plaukams kenkia įvairios cheminės procedūros – dažymas, cheminis sušukavimas, tiesinimas, garbanojimas, laminavimas, plaukų priauginimas. Kadangi nuo visų išorinių veiksmų nepabėgsime, į pagalbą pavargusiems plaukams galite pasitelkti plaukų kaukes. Jei kartu su tinkamu šampūnu naudosite ir tinkamą kaukę, plaukai pamažu atgis – taps glotnūs, žvilgantys ir lengvai sutvarkomi“, – patarimais dalinasi kosmetikos kūrėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Renginyje buvo pristatytos priemonės, skirtos ploniems, silpniems ir pažeistiems plaukams. Tai – šampūnas „Wanderlust“, kurio pagrindinis ingredientas yra lietuviškų beržų ekstraktas, todėl šampūnas yra juodos spalvos. Jis ramina, dezinfekuoja odą. Šampūnas neturi parabenų, silikonų bei parfumų.

Taip pat svečiai galėjo susipažinti ir su plaukų kauke „Sweet dream“. Ji yra bekvapė, be silikonų. Dėl sudėtyje esančio keratino ir įvairių augalų baltymų, kaukė maitina plaukus, bet neapsunkina.

Susidomėjimo sulaukė ir aliejai plaukams. Vienas iš jų sudarytas iš agurklių, o kitas iš simondsijų aliejaus. Agurklių aliejus rekomenduojamas slenkantiems, lūžinėjantiems plaukams. Simondsijų aliejus plaukams suteikia blizgesį, atstato natūralią plaukų drėgmę. Jau netrukus dienos šviesą išvys ir kitos M. Kodesnikovo sukurtos priemonės plaukų puoselėjimui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų