REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
M.A.M.A. 2018 nominantai (tv3.lt fotomontažas)

Lietuvos muzikos apdovanojimai „M.A.M.A 2018“ jau šį vakarą sudrebins Kauno „Žalgirio“ areną. Programoje – tai, apie ką dar ilgai kalbės visas pramogų pasaulis ir ne tik jis.

7

Lietuvos muzikos apdovanojimai „M.A.M.A 2018“ jau šį vakarą sudrebins Kauno „Žalgirio“ areną. Programoje – tai, apie ką dar ilgai kalbės visas pramogų pasaulis ir ne tik jis.

REKLAMA

Įspūdingiausi atlikėjų pasirodymai, motociklai, technologinės naujovės susijungs į užburiantį šou, kurį ves Justinas Jankevičius ir Vidas Bareikis. Įspūdingu reginiu galės mėgautis ir TV3 žiūrovai – jis bus transliuojamas tiesiogiai.

„Televizija turi didžiulę galią. Ir mes ją panaudojame geriems darbams daryti. Per mūsų organizuojamus projektus, pavyzdžiui, tokius kaip „X Faktorius“, „Lietuvos talentai“ atrandame talentingus žmones ir padedame jiems išaugti į tikrus scenos profesionalus. Tai pamatysime ir šiandien per didžiausią metų muzikos renginį „M.A.M.A 2018, kuriame bus pagerbta šlovinga muzikos praeitis, parodytos ryškiausios šiandienos žvaigždės ir dar tik beįsižiebiantys nauji talentai“, – sakė Arvydas Rimas, TV3 kūrybos direktorius. „Esame žiūrimiausia televizija jau 15 metų iš eilės. Tai mus įpareigoja mūsų žiūrovams pateikti tik tai kas geriausia, todėl dirbame tik su geriausiais prodiuseriais, režisieriais, aktoriais, muzikos žvaigždėmis ir projektais. Vienas iš mūsų tikslų – kurti šventę mūsų žiūrovams transliuojant gražiausius koncertus bei įspūdingiausius šou. Vieną įspūdingiausių švenčių sukūrėme pernai vasarą – specialiai TV3 televizijos 25-erių metų sukakčiai paminėti buvo suorganizuotas analogų neturintis renginys „M.A.M.A vasara“. Tokiu būdu tradicinis žiemos renginys tapo ir įspūdinga vasaros švente. O šiandien kviečiame vakarą praleisti prie TV ekranų stebint „M.A.M.A 2018“ apdovanojimus. Pernai šią transliaciją stebėjo bemaž milijonas žmonių. Manome, kad šiemet žiūrovų bus dar daugiau“, – pridūrė A. Rimas.

Šiemet M.A.M.A renginio žiūrovai išvys daug įspūdingų pasirodymų. Vienas tokių – ką tik pasauline premjera debiutavusi dainininkė ir „X Faktoriaus“ teisėja Justė Arlauskaitė-Jazzu. Apdovanojimų renginyje ji pasirodys su savo tarptautine komanda.

REKLAMA
REKLAMA

„Jazzu pasirodymas bus kelių dalių – ir su DJ Jovani, ir su kompanija iš Londono, specialiai dėl šio pasirodymo atskrenda britų choreografai ir šokėjos. Jos pasaulinė premjera ant scenos bus bomba“, – sako M.A.M.A transliacijos prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

REKLAMA

Renginyje su dešimtimis šokėjų pasirodys ir energingoji Beatrich, šiuo metu daugiau laiko praleidžianti svetur ir dirbanti su didžiausiais pasaulio muzikos industrijos vardais.

„Kiti šių dienų jaunimo dievaičiai – „Flying Saucer Gang“ ant scenos uždegs Harlemo ugnis. Ant apdovanojimų scenos bus ir motociklai, atlikėjai skraidys virš publikos galvų. „Happyendless“ su Kamile, Kastetu ir Giedre ruošia pasirodymą, kuriame bus išnaudotos visos technologinės naujovės, jie sukurs lygiagrečią muzikinę visatą, – pasakojo Samas.

„Tai, kad jaunimas klausosi muzikos internete, taip pat bus paryškinta šiame renginyje: turėsime vieną kompiuterinį personažą. Daug galima tikėtis ir iš Justino Jankevičiaus: jis kartą jau sublizgėjo M.A.M.A ceremonijoje, sukūręs SEL parodiją, kurią iki šiol visi puikiai atsimena. Šįkart Justinas įkūnys kitą visiems labai gerai žinomą mūsų muzikos pasaulio žvaigždę. Be to, įtraukėme vieną naują apdovanojimą, kuris irgi visus pralinksmins. Tikrai nestigs geros nuotaikos, nes juk iš esmės M.A.M.A yra visų metų muzikinius įvykius reziumuojanti šventė“, – intrigavo Samas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų