REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį ketvirtadienį pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“  intymius patarimus žurnaluose ir internete dalinanti sekso ekspertė Milda Bartašiūnaitė, neseniai paskelbusi, jog  kartu su Liberalų sąjūdžiu dalyvaus rudenį vyksiančiuose seimo rinkimuose studijoje išrėžė, jog jau laikas pakeisti senus ir korumpuotus Seimo narius jaunais žmonėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Milda sakė tikinti savo sėkme rinkimuose ir tvirtino drąsiai galinti mesti pirštinę Andriui Kubiliui. Seimo narys Algis Čaplikas negalėjo tuo patikėti „Ar jūs suprantate ką kalbate, jeigu taip pasakytų Eligijus Masiulis ar Algirdas Butkevičius aš suprasčiau, bet jūs .... neturiu žodžiu...“

REKLAMA

Iš tikrųjų, pagal konstituciją visi lygūs ir į Seimą tiesus kelias beveik bet kuriam 25-erių sulaukusiam Lietuvos piliečiui. Atrodo kad seimas po naujų rinkimų gali tapti dar spalvingesnis

„Pasakykite, kodėl aš negaliu būti Seimo nare?!“, - studijoje susirinkusių svečių ranką prie krūtinės pridėjusi klausė burleskos šokėja EglijaVaitkevičė. Į Rūtos Mikelkevičiūtės klausimą, ar Seime labiausiai trūksta jos moteriškų kerų, Eglija atsakė, jog taip, ir pridūrė, jog ji ten skleistų gerą nuotaiką, o rinkėjams iš Seimo posėdžių salės praneštų tik geras žinias.

REKLAMA
REKLAMA

Paklausta, ką dar rinkėjams pasiūlys seksperte tituluojama ir provokuojančiomis nuotraukomis ne vieną žurnalą papuošusi Milda Bartašiūnaitė, ši tvirtino, jog lytinis švietimas mokyklose tiesiog būtinas, nes į ją žmonės nuolat kreipiasi prašydami patarimų intymiais klausimais.

„Gerbiamas Katkau, mes jus taip mylime, eikite į Seimą, - taip mane kalbina moterys gatvėje“, - pusiau juokais, pusiau rimtai sakė profesorius Donatas Katkus,  - Beje, mane kvietė dalyvauti rinkimuose, tačiau aš kategoriškai atsisakiau, nes esu kitos srities profesionalas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip į išskirtinius naujokus žiūri Seimo senbuviai? „Seimo nario darbas labai nuoseklus ir sudėtingas. Aš tokiems kandidatams galiu pasakyti tik viena: „Sveiki atvykę į mūsų pragarą“, - šypsosis Seimo narys Algis Čaplikas.  Aurelija Stancikienė buvo gerokai kategoriškesnė: „Jeigu visi trys milijonai Lietuvos piliečių panorės pabūti Seime, apie kokią valstybę mes galėsime kalbėti ir apskritai ar dar tebebūsime valstybė?“

„Seimas – tautos atspindys. Jei 6000 rinkėjų mano, kad juos tinkamai atstovauja Antanas Nedzinskas, kodėl  Milda prastesnė“, - diskusiją  bandė švelninti Liberalų sąjungos pirmininko pavaduotojas Mindaugas Lapinskas.

„Bravo merginos! Pagal konstituciją visi lygūs, o už diskriminaciją baudžiama“, - apnuogintu kūnu ir pikantiškais pasisakymais išgarsėjusias ponias gins Seimo narė Donalda Meiželytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų