REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visai neseniai populiarioje TV3 laidoje apsilankę scenos numylėtiniai Irūna Puzaraitė-Čepononienė ir Marius Jampolskis iki ašarų privertė juoktis ne tik laidos vedėjus Mindaugą Stasiulį ir Justiną Jankevičių, bet ir daugybę žiūrovų.

Visai neseniai populiarioje TV3 laidoje apsilankę scenos numylėtiniai Irūna Puzaraitė-Čepononienė ir Marius Jampolskis iki ašarų privertė juoktis ne tik laidos vedėjus Mindaugą Stasiulį ir Justiną Jankevičių, bet ir daugybę žiūrovų.

REKLAMA

Scenos partneriai linksmai pašiepė ne tik vienas kitą, bet prabilo ir apie prodiuserę Laimą Lapkauskaitę, savo sceninį turą bei uždarbį.

Žinutė ir nuotrauka, kuri pritrenkė

Visos laidos metu buvo nemažai juokaujama apie tai, jog Irūna svajoja apie didžiulę šeimą, o savo dviejų vaikučių susilaukė taip pat per 2 metus.

M. Jampolskis prisiminė, kad praėjus 2 dienoms po to, kai tapo mama, Irūna ji stipriai nustebino parašiusi žinutę ir atsiuntusi savo nuotrauką. „Ji buvo tokia, kaip dabar. Manau, kad tokia moteris, kaip Irūna, gali gimdyti mažų mažiausiai 20 vaikų. Ji antrą dieną po gimdymo parašė žinutę: „Na, aš kaip nauja – galime dirbti!“ – su šypsena prisiminė jis.

REKLAMA
REKLAMA

O štai rudenį Irūna ir Marius žada paminėti svarbią sukaktį. „Mes su Irūna jau 10 metų scenoje, nė viena iš 2  mano santuokų dar tiek netruko“, – juokavo Marius.

REKLAMA

Vedėjų paklausus, po kiek laiko, praleisto kartu, jie nebegali vienas į kitą pažiūrėti, Irūna juokavo, kad jūsų santykiai tikrai nėra patys geriausi. 

O štai M. Jampolskis buvo kitokios nuomonės: „Mes daugiau, negu draugai. Mes jau į vienas kitą nebekreipiame dėmesio net kai persirenginėjame, tai čia net nežinau, kaip tai pavadinti. Net Čepononis nustojo kreipti dėmesį.“

Anot aktoriaus, savo koncertinį, jubiliejinį turą jie pradės spalį, o baigs gruodį, tačiau, jei kas bus nespėjęs pamatyti, galbūt turas užsitęs ir iki pavasario. 

REKLAMA
REKLAMA

„Jeigu vdrug nepastosiu… O ką? Man gražu daugiavaikės mamos“ – rėžė „Gero vakaro šou“ laidoje I. Puzaraitė-Čepononienė ir privertė visus kvatoti iki ašarų.

Išdavė Lapkauskaitės paslaptis

Laidoje M. Jampolskis ir I. Puzaraitė-Čepononienė daug papasakojo ir juokavo ir apie savo prodiuserę bei ne vieną talentingą kartą užauginusią L. Lapkauskaitę.

Dainininkas pasakojo, kad Laima, neva, liepia jam nešioti kostiumą, su kuriuo negalima sėstis, o vėliau prisiminė ir vienus ypatingus batus.

„Turėjau tokius batus – Laima nupirko iš Turkijos. Batai, kaip batai, bet padaryti vien iš svarovskių. Tai – labai gerai, nes nereikia kreipti dėmesio į mano benubėgantį talentą, –atkreipi dėmesį tik į batus. Bet jei tas svarovskis nukrenta, nukrenta ir pusė mano honoraro…“ – juokavo M. Jampolskis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Anot žinomo vyro, iš L. Lapkauskaitės galima sulaukti ir daugybės kitų, naudingų dovanų, tokių, kaip skutimosi priemonės, kostiumo šukos ir panašiai. „Ir negana to, kad jam padovanoja, dar pati ir apskuta. Prieš koncertus taip būna. Jis apgamus susipjausto, po to jam reikia ten viską kljjuoti, tai visa tai daro Laima“, – paslaptį išdavė Irūna.

Daugiau smagių Irūnos ir Mariaus pašnekesių laidoje „Gero vakaro šou“ pamatysite peržiūrėję ištrauką teksto pradžioje.

„Gero vakaro šou“ – kiekvieną trečiadienį 19.30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų