REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viena žinomiausių šių dienos Lietuvos socialinių tinklų žvaigždžių, Monika Šalčiūtė, laidos „Pasikalbėkim iš namų“ vedėjai Renatai Šakalytei-Jakovlevai išliejo širdį ir atskleidė itin jautrią savo pusę.

Viena žinomiausių šių dienos Lietuvos socialinių tinklų žvaigždžių, Monika Šalčiūtė, laidos „Pasikalbėkim iš namų“ vedėjai Renatai Šakalytei-Jakovlevai išliejo širdį ir atskleidė itin jautrią savo pusę.

REKLAMA

Vietomis nuoširdžią ašarą nubraukianti Monika papasakojo apie didžiausias savo svajones, ateities planus, kodėl dažnai mieliau laiką leidžia viena bei visiems laikams nutraukė spėliones apie jos santykius su mylimuoju Dovydu.

Prabilo apie vienatvę

Pokalbio pradžioje žinoma mergina pasakojo, kad net ir tuo metu, kai nebūdavo karantino, ji gyvenime yra patyrusi tokių fazių, kai mieliau renkasi laiką leisti namie. Būtent todėl jai šis laikas neprailgo ir dabar.

„Man patinka laiką leisti vienai. Gal taip ir nepasirodytų, bet man patinka. Namie jaučiuosi saugiai, ramiai. Mėgstu gyventi viena, būti viena, leisti laiką viena ir kažkuo viena užsiimti. Žmonės kartais mane erzina. Man kartais būna nuobodu, todėl aš smagiau laiką praleidžiu viena. Labai įpareigoja kartais tai, kad susitikus su žmonėmis turi būti linksma, visą laiką kažką kalbėti, bendrauti, būti pasitempus“, – kitą savo pusę atskleidė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Ir nors išties mėgsta nemažai laiko skirti sau, Monika nutraukė ir nuolat pramogų pasaulyje sklindančias kalbas apie tai, ar jos širdis užimta?

„Mes niekada nebuvome išsiskyrę, mes su Dovydu esame kartu. Rugsėjį jau bus 3 metai – iš tikrųjų, atrodo labai daug. Taip išeina, kad mano širdis užimta, tačiau mūsų santykiai sudėtingi, nes ir aš pati sudėtinga. Dovydas kol kas su manimi susitvarko, bet nežinia, kaip bus ateityje“, – šyptelėjo ji.

REKLAMA

Socialinių tinklų žvaigždė tikino, kad savo vaikiną ji labai vertina, o jei kas nutiktų, stačia galva kitų ieškoti tikrai nepradėtų: „Jei išsiskirčiau su Dovydu, man atrodytų, kad kitų santykių ir nereikia – man tada jau geriau vienai. Visus savo gyvenimo sprendimus priimu viena ir man su niekuo dėl to nereikia tartis, niekam nereikia atsiskaityti, galiu dingti, ir niekam nereikės atsiskaityti, kur aš dingau.“

Monika neslėpė, kad Dovydas yra tas žmogus, su kuriuo ji bendrauja kasdien, todėl labai tai vertina. „Kai mama mirė, atrodo, kiekvieną dieną grįžti [namo] ir tu tikrai turi kai kuriuos dalykus pasakyti. Tu labai nori, bet nėra kam. Todėl jei dabar išsiskirčiau su Dovydu, nebūtų kam visko pasakyti“, – neslėpė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto Renatai Monika pabrėžė ir tai, kad nepaisant savo šiltų jausmų vaikinui, ji negalėtų pasakyti, kad visiškai juo pasitiki. Kaip sakė pati M. Šalčiūtė, žmonės dažnai nustebina, todėl pasitikėti kažkuo šiuo metu yra sunku.

Atskleidė didžiausią savo svajonę

Visi puikiai žino ir tai, kad M. Šalčiūtė išgarsėjo kaip šokėja – puikiai atrodanti mergina tai daro iki šiol. Vis dėlto kuriam laikui nuo šokių klubuose ji buvo atsitraukusi.

„Po to nustojau, nes tapau pakankamai žinoma, ir, atrodo, šoki „go-go“ su pakankamai atvira [apranga], žmogus labai arti tavęs, ir man tapo nejauku, pilna minčių – ką čia tas žmogus gali pagalvoti? Todėl aš pristabdžiau šokti klubuose, mažesniuose renginiuose. Dabar šoku arenose, kur pradingsti ir nelabai mataisi, žmonės nuo tavęs yra toli. Esu karšto būdo – jei man kažkas kažką pasakytų, aš tikrai ramiai nereaguočiau ir nereaguoju ir dabar, jei klube būna kokių situacijų“, – atviravo ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, dar prieš karantiną, Monika ir vėl ėmė šokti klubuose, vis dėlto stengiasi nebūti pernelyg matoma.

Ši vasara žinomai merginai turėjo būti ypatinga – kartu su drauge ji ketino darbo reikalais keliauti į Majamį. Deja, pandemija šiuos planus pakeitė. „Būčiau keliavusi su drauge, nes man visada paranoja, kad man kažkas gali atsitikti. Aš prisiskaitau ir man po to baisu, kad merginas išveža, jos po to nebegrįžta, todėl būčiau keliavusi su drauge ir jau patikrinta agentūra“, – mintimis dalijosi ji.

Socialinių tinklų žvaigždė atskleidė ir vieną didžiausių savo svajonių. Tiesa, žengti žingsnių link jos išpildymo Monika dar nesiryžta – tam yra kelios priežastys.

REKLAMA

„Labai stengiuosi savyje sukaupti visas jėgas ir sakyti sau: „Monika, bandyk, gi nieko neatsitiks, nieko neprarasi“. Šimtą kartų esu sakiusi ir tai žino visi mano draugai, o broliai ir sesė girdi tai nuo vaikystės – aš labai noriu pradėti dainuoti“, – atskleidė ji.

Vis dėlto labiausiai ją sulaiko patyčių baimė. „Žmonės  – nors gal jie visur tokie, nebūtinai Lietuvoje, aš nežinau – jei tu suklysti, jie ne tai, kad pabandys tave kažkaip pamokyti, paskatinti, o kaip tik sakys, kad to nedarytum, tau nepavyksta. Nenoriu tokios reakcijos, o taip pat, tai kainuoja daug pinigų, užimtų daug laiko. Bet man juk kažkaip reikia ir išilaikyti“, – pridėjo ji.

Visą pokalbį su M. Šalčiūte pamatysite peržiūrėję šį „Pasikalbėkim iš namų“ epizodą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų