REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
26
Sofio Gelašvili kelionės Gruzijoje akimirkos (nuotr. asm. archyvo)

Dar prieš paskelbiant karantiną, Gruzijos milijonierių dukra Sofio Gelašvili buvo įpratusi gyventi nuolat bekeliaujant po pasaulį, o pastaruoju metu ji maždaug kas dvi savaites išvykdavo į Gruziją, aplankyti likusios šeimos dalies.

26

Dar prieš paskelbiant karantiną, Gruzijos milijonierių dukra Sofio Gelašvili buvo įpratusi gyventi nuolat bekeliaujant po pasaulį, o pastaruoju metu ji maždaug kas dvi savaites išvykdavo į Gruziją, aplankyti likusios šeimos dalies.

REKLAMA

Paskelbtas karantinas kiek sujaukė žinomos merginos planus – ji dar nespėjo tėčiui įteikti naujos ir itin žavios dovanos.

Jau kurį laiką Sofio socialinių tinklų sekėjai galėjo matyti, kad merginos nuotraukose vis dažniau sušmėžuoja augintinis. Tai – Akita inu veislės kalytė, vardu Sakura. Vis dėlto pasirodo, kad šunelis – ne jos pačios. „Vežu tėčiui dovanų, naujųjų namų Tbilisyje proga. Jis be galo myli Akitas – tai bus jau trečioji Akita mūsų šeimoje“, – paaiškino ji.

Pasirodo, kad ir pati Sofio nuo mažens jaučia silpnybę gyvūnams – anot jos, dėl šios priežasties, mama jų namus dažnai netgi pavadindavo „zoologijos sodu“. „Auginau įvairius gyvūnėlius, o vienu metu esu turėjusi net šešką, žuvytes, žiurkėnus, triušį ir šuniuką. O kažkada teko auginti net ir tikrą vilką…“ – netikėta patirtimi pasidalijo žinoma moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, Sakurą S. Gelašvili tėčiui nupirko dar prieš karantiną, o dėl užsitęsusio jo laikotarpio, tėčiui į Gruziją naujo šeimos nario dar neatgabeno: „Nespėjau parskraidinti šunelio į Gruziją, kadangi tuo metu laikiausi saviizoliacijos po Londono, o praėjus 2 savaitėms taip išėjo, kad nebegaliu išvykti, nes esu Lietuvos pilietė.“

REKLAMA

Mažametę dukrelę auginanti Sofio pasakojo, kad Sakura – itin aktyvi, tačiau su jos atžala sutaria puikiai, mat ir ši dievina gyvūnus. 

„Sakura jaučia ypatingą norą viską kandžioti – ir kampus išgraužė, ir batus, ko tik nespėjo! Tenka slėpti net ir jos maistą, nes viską išverčia“, – besijuokdama pasakojo Sofio pridėdama, kad batai, vis dėlto, didžiausia augintinės silpnybė.

Akita inu veislės kalytė, anot S. Gelašvili, reikalauja nemažai priežiūros, o ypatingai tada, kai yra jauno amžiaus. Dėl šios priežasties žinomai moteriai tenka keltis net ir naktį – Sakura reikalauja dėmesio.

REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant to, Sofio neslepia, kad išsiskirti su šuneliu bus tikrai sunku – tiesa, ji pati kol kas savų augintinių laikyti negali dėl paprastos priežasties: „Net neįsivaizduoju, kaip po karantino teks šį šunelį atiduoti tėčiui, mat ir pati spėjau labai prisirišti. Tačiau pati šiuo metu labai daug keliauju, todėl pati, auginti šuns, kad ir kaip norėčiau, negaliu. Teks nuolat lankyti!“

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad dar prieš paskelbiant karantiną Sofio kas antrą savaitgalį praleisdavo Gruzijoje, stengdavosi lankyti mažiau turistų pamiltas vietas.

„Dabar stengiuosi lankyti tas vietas, kurios nėra populiaros tarp turistų, kaip, pavyzdžiui, Batumi, Gudauri ir sostinė Tbilisis. Šįkart buvome Tsinandali miestelyje. Tai yra vyno regionas, kuris tikrai mane nustebino. Be galo graži vietovė, parkai“, – įspūdžiais tąkart dalijosi ji pridėdama, kad būtent minėtą Tsinandali bei Kazbeki miestus ji siūlytų aplankyti ir kitiems, ištroškusiems kitokių potyrių. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Su dukrele Ema pradėjusi keliauti Sofio neslėpė, kad kartais kyla ir nesutarimų. „Sakyčiau, kad dabar kaip tik tas sunkusis metas, nes šiuo metu ji rodo visus savo ožiukus. Bet vis tiek mėgaujuosi ir stengiuosi jai kartu kuo daugiau aprodyti visas vietas. Žinoma, ji, tikriausiai, jų neprisimins, bet dabar gera matyti, kaip ji džiaugiasi“, – šyptelėjo S. Gelašvili.

Žinoma moteris pridėjo, kad nepastebėti gruzinų ir lietuvių charakterių skirtumų – tiesiog neįmanoma, vis dėlto smagu, kad vieni kitus labai mėgsta. „Manau, kad kas yra sutikęs gruziną, patvirtins, kad charakteris nuo mūsų, lietuvių, labai skiriasi. Tačiau tiek gruzinai mėgsta, o tiksliau, net myli Lietuvą, tiek matau kaip ir Lietuva mėgsta Gruziją. Kas kartą ten būdama sutinku daug lietuvių. Kažkada netgi sakiau, kad Gruzija – antrasis Londonas“, – šypsojosi Sofio.

REKLAMA

Gruzija garsėja ir savo įspūdinga virtuve, deja, ne visos jos gėrybės yra prieinamos Sofio – ji mėgaujasi ir pati gamina tik vieną patiekalą. „Kadangi esu veganė, tai nebent lobio sriuba. Tai – tradicinė pupų sriuba. Daugiau kaip ir didelio pasirinkimo neturiu“, – šyptelėjo ji.

Ir nors pati nėra didelė gruzinų virtuvės gerbėja, jos nėra linkusi nuvertinti: „Ties maistu, esu labiau linkusi į europietišką maistą. Nors visi aplinkiniai labai giria gruzinų virtuvę, ir žinau, kad pagal maistą Gruzija patenka į turistinių vietų topus.“

Kaskart išvykusi į Gruziją, savo sekėjams žinoma mergina parodo ir įspūdingų gruzinų dizainerių darbų. Nors Lietuvoje apie juos kol kas žino nedaugelis, pasirodo, kad jų gerbėjos yra net ir Kardashian klano atstovės. 

„Kas mane seka „Instagram“, turbūt jau žino, kad esu gruzinų dizainerių gerbėja. Man be galo patinka jų kūriniai, ypatingai – „Mach and mach“, „Materiel“, „0711“. Besilankydama Gruzijoje paskutinįkart kaip tik atradau naują butiką, kuris vadinasi „More is live“. Jame gausu gruzinų dizainerių kūrinių. Atradau naują favoritą – „0711“, įsigijau rožinę suknutę“, – pirkiniais džiaugėsi S. Gelašvili.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų