REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Rūtos Ščiogolevaitės koncertas Šv. Kotrynos bažnyčioje( nuotr. Luko Bartkaus) (nuotr. Fotodiena.lt)

Gruodžio 10-ąją penktosios atžalos susilaukusi garsi dainininkė Rūta Ščiogolevaitė dalijasi naujienomis. Kaip pranešė 15min.lt, moteris jau išrinko savo naujagimei vardai.

11

Gruodžio 10-ąją penktosios atžalos susilaukusi garsi dainininkė Rūta Ščiogolevaitė dalijasi naujienomis. Kaip pranešė 15min.lt, moteris jau išrinko savo naujagimei vardai.

REKLAMA

Moteris pratęsė gražią tradiciją ir savo penktąjį vaiką pavadino vardu, prasidedančiu A raide. Rūta mergytei davė Aretos vardą.

Tai graikų kilmės, itin retas vardas.

Rūta Ščiogolevaitė visiems savo vaikams suteikė vardus iš A raidės: – sūnus Aronas, Agnaras, dukra Anabelė. Iš santykių su šokėju Deividu Meškausku Rūta augina sūnų Adomą. 

Praėję metai garsiai šalies atlikėja Rūtai Ščiogolevaitei buvo kupini permainų. Pramogų pasaulį drebino žinios, kad ji skiriasi su vyru, parduoda kotedžą ir laukiasi penktojo vaikelio. Nepaisant visų šių iššūkių, ji ryžosi kardinaliems išvaizdos pokyčiams – nusirėžė ilgas kasas.

Moteris atviravo, kad šiuo metu daugiausiai dėmesio skiria ne koncertinei veiklai.

Visai neseniai atlikėja susilaukė penktosios atžalos, jai gimė dukrytė. Pasinėrusi į motinystės džiaugsmus, naujienų portalui tv3.lt ji sakė, kad dabar mažiau laiko skiria soliniams pasirodymams: „Be abejo, kad dabar daugiau laiko praleidžiu namuose, tačiau jokių koncertų neatsisakau. Šiuo metu neturiu jų daug,o ir solinio koncerto jokio neruošiu.“

REKLAMA
REKLAMA

Paklausta, ar ruošiasi nustebinti klausytojus ji teigė, kad dar teks palaukti. „Ruošiuosi ateityje, bet ne artimoje“, – šyptelėjo ji.

Tiesa, moteris sakė, kad šiuo metu ir gyvenimo tempas yra lėtesnis: „Kol kas plaukiu pasroviui, o apie motinystę dar nenoriu kalbėtis, nes atsiranda daugybė piktų komentarų.“

REKLAMA

Kiek anksčiau naujienų portalas tv3.lt kalbino R.Ščiogolevaitę dėl jos išvaizdos pokyčių. 

Anot atlikėjos, ji apie šiuos pokyčius svajojo jau 2 metus: „Vis su savo kirpėja pašnekėdavau, kad noriu nusirėžti plaukus, tačiau tik dabar juos nusikirpau. Suprantu, kad man ilgi plaukai tinka labiau, bet tas noras man niekur nedingo. Mano toks skonis.“

Pasak atlikėjos, dabar ją rečiau matysime viešumoje, tad turės laiko ir pati priprasti prie pokyčių, ir gerbėjai. „Kurį laiką mažiau būsiu televizijoje ar viešumoje, tad turėsiu laiko prisipratinti pati prie naujos šukuosenos. Tai saugesnis variantas, nes reikia išmokti tvarkytis su trumpais plaukais“, – teigė Rūta.

REKLAMA
REKLAMA

Rūta pastebi, kad šiuo metu vyrauja ilgų plaukų mada, tad ne visos ryžtasi tokiems pokyčiams. „Matau, kad yra ilgų plaukų kultas. Sakoma, nesvarbu stilius, o svarbu – ilgi plaukai“, – juokėsi moteris.

Moteris neketina gyventi dėl kitų ar vaikytis madų, tad dabar pats tinkamiausias metas – pokyčiams. „Aš dabar stengiuosi gyventi dėl savęs, aš irgi turiu kažkokius norus. Nesvarbu ar patinka kažkam, ar ne. Tai yra mano gyvenimas ir mano plaukai. Labai džiaugiuosi rezultatais, manau, kad kiekviena moteris, kuomet kažkaip atsinaujina ar pasidaro procedūrą yra labai laiminga. Tai yra savęs lepinimas“, – atviravo ji.

Primename, kad moteris ketvirtosios atžalos susilaukė 2018-ųjų birželį. Kartu su mylimuoju Rolandu Damijonaičiu atlikėja jau augina tris atžalas – du sūnus ir dukrą, o visai neseniai gimė penktoji atžala – dukrelė.

Iš santykių su šokėju Deividu Meškausku R. Ščiogolevaitė augina taip pat sūnų.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų