REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Oksana Pikul-Jasaitienė (Paulius Peleckis/Fotobankas)

Šis penktadienis žinomai dainininkei bei vizažistei Oksanai Pikul-Jasaitienei bus išties nepaprastas. Moteris ne tik švenčia savo 36-ąjį gimtadienį, bet ir atvers savo pirmosios grožio studijos duris, o vakare tiek gerbėjus, tiek ir draugus kvies šokiams į klubą.

21

Šis penktadienis žinomai dainininkei bei vizažistei Oksanai Pikul-Jasaitienei bus išties nepaprastas. Moteris ne tik švenčia savo 36-ąjį gimtadienį, bet ir atvers savo pirmosios grožio studijos duris, o vakare tiek gerbėjus, tiek ir draugus kvies šokiams į klubą.

REKLAMA

Kelias dienas prieš lemtingąją sausio 10-ąją kalbinta Oksana atviravo, jog paskutinės dienos iki gimtadienio buvo kupinos jaudulio, o praėję metai davė nemažai pamokų.

Kelios šventės tą pačią dieną

Likus kelioms dienoms iki didžiojo salono atidarymo žinoma moteris buvo paskendusi reikaluose. 

„Būna, kad mažylį naktimis migdau ir sėdžiu prie kompiuterio, tvarkau dokumentus. Tiesą pasakius, tai fainas emociškai, bet labai jau užimtas laikas. Tačiau džiaugiuosi, kad gyvenime vis dar turiu pirmųjų kartų. Grožio namų atidarymas man yra pirmoji patirtis, todėl aš beprotiškai jaudinuosi“, – pasakojo ji.

Tiesa, pasirodo, kad savo saloną Oksana iš pradžių galvojo atidaryti dar 2019-aisiais. „Iš tikrųjų, norėjau salono atidaryti gruodį, bet kadangi tai yra tikrai labai aktyvus mėnuo, pilnas darbų ir įvairių švenčių, nusprendžiau atidarymą perkelti į sausio mėnesį, kai viskas bus ramiau. Pamėginkite tą patį saksofonistą užsisakyti gruodį – nėra taip paprasta. O sausio mėnesį  viskas yra kiek laisviau“, – teigė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto galiausiai O. Pikul-Jasaitienė nusprendė dvi šventes sujungti, ir į salono atidarymą VIP publiką pakviesti būtent per savo 36-ąjį gimtadienį.

REKLAMA

„Pagalvojau, kodėl gi man tuo nepasinaudojus, ir nepadarius visko vienu ypu. Nors mama barėsi ir sakė, kad niekada negražu visas šventes sumesti į vieną vietą – reikia švęsti atskirai. Tačiau aš pagalvojau, kad geresnio gimtadienio, kai savo antrojo kūdikio – salono – atidarymo, aš sau šiais metais net ir nenumatyčiau. Visko – ir pinigų, ir minčių, ir idėjų, ir širdies, ir laiko į tai įdėta – tikrai antrasis kūdikis“, – šypsojosi Oksana.

Tiesa, net ir praūžus salono atidarymui, Oksana nesiilsės – iškart po to kartu su Monika Šedžiuviene ji pasirodys Vilniaus naktiniame klube „Flamingo“. „Netikėtai tiek pačiai sau, tiek ir kitiems, priėmiau sprendimą, kuris man labai patinka – per savo gimtadienį dainuosiu. Dauguma draugių nustebo, klausė, ar aš tikrai noriu per savo gimtadienį koncertuoti?“ – apie netikėtą sprendimą pasakojo Oksana pridėdama.

REKLAMA
REKLAMA

Žinoma moteris pridėjo, kad kol kas apie atostogas ji nė neturi minčių, tačiau tikisi, kad netrukus sūnų galės migdyti ne pildydama dokumentus. 

„Vasario mėnuo man bus ypatingai darbingas. Nusimato daug renginių, o sausio viduryje jau skrendu į Islandiją, vėliau  – į Airiją, po to turėsiu savo makiažo mokymus Kretingoje, Kaune, dalyvausiu grožio parodoje. Mano gyvenimas pakankamai ritmingas. Bet galbūt kovą paplanuosime kelionę pas tėtį į Ispaniją. O galbūt palauksime vasaros ir skrisime bent jau savaitei vaikiuko išmaudyti Turkijos baseine“, – juokėsi Oksana.

Dvi gimtadienių pusės

Oksana pasakojo, kad paprastai savo gimtadienius yra linkusi švęsti – išimtis buvo tik praėję metai. Tada moteris sąmoningai šios idėjos nusprendė atsisakyti, mat žinojo, jog netolimoje ateityje jai prireiks daugybės investicijų – ji neseniai buvo įsigijusi savo grožio studijos patalpas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Bet šiaip švęsti gimtadienius mėgstu – man tai malonu ir priimtina. Labai smagu, kad šiais metais susiorganizavau gal kiek ir keistą šventimo būdą, bet labai noriu jį išbandyti, nes dar niekuomet to nedariau. Anksčiau gimtadienį švęsdavau savo draugų būryje, kokiame nors restorane, o dabar ne tik, kad švęsiu išvis didelėje apsuptyje pažįstamų ir draugų, bet dar ir diskotekoje. Toks jausmas, kad man 18 metų“, – juokėsi Oksana.

Žinoma moteris pridėjo, kad gimimo diena jai yra viena maloniausių dienų, kai sulaukia gausybės žinučių ir skambučių. Vis dėlto šįkart ji iš anksto visų atsiprašo už tai, kad sausio 10-ąją, tikėtina, iškart už sveikinimus padėkoti jai nepavyks.

REKLAMA

„Kaskart atėjus gimtadieniui susimąstai ir apie tai, kad prabėgo ir dar vieni meteliai (juokiasi). Aišku, tie meteliai prideda ir brandos, malonumo, o kartu suvoki ir tai, kad laikas bėga beprotiškai greitai. Vaikai greitai auga, žiūri, jau ir naminis gyvūnėlis kelintus metus skaičiuoja (mūsiškis – net 18-metis)…“ – apie kitą šventės pusę prabilo O. Pikul-Jasaitienė.

Vizažistė pridėjo, kad per gimtadienį susimąsto apie daugybę niuansų, tačiau kiekvienus metus stengiasi priimti pozityviai, su šypsena. 

„Žinoma, viskas priklauso ir nuo paties žmogaus, kas kaip nusiteikia ir ko iš to gyvenimo nori. Juk kiekvieno iš mūsų būdas yra skirtingas. Vieniems reikia ramybės, šeimyninės šilumos, kitiems – iššūkių. Kiekvienas iš mūsų „pasikrauname“ laba skirtingai. Aš per visus šiuos metus, investavusi daug savo jėgų ir minčių, labai puikiai „pasikroviau“ darbams, todėl šie mano metai bus labai darbingi“, – pokalbį baigė Oksana.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų