REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Amanda Cronin (nuotr. Instagram)

Nors sužadėtuvės laikomos vienu gražiausių įvykių žmonių gyvenime, jos ne visuomet pasisuka taip, kaip abu žmonės norėtų.

16

Nors sužadėtuvės laikomos vienu gražiausių įvykių žmonių gyvenime, jos ne visuomet pasisuka taip, kaip abu žmonės norėtų.

REKLAMA

Visai neseniai „Instagram“ modelio istorija sudrebino internetą – vieni ją pasmerkė, o kiti neslėpė susižavėjimo.

Užsienio žiniasklaidai Amanda Cronin atskleidė, kad prieš kurį laiką jai pasipiršo beveik nepažįstamas žmogus. Iš pradžių jis pasiūlė jai savo širdį Niujorke, o vėliau, antrąjį kartą, bandė savo laimę ir Londone. Negana to, abu kartus jis jai siūlė žiedą, kurio vertė – net 293 tūkst. eurų.

Būtent tiek kainavo tokių garsenybių, kaip Hailey Baldwin ar Emily Ratajkowski sužadėtuvių žiedai, o pavyzdžiui, Meghan Markle žiedas buvo netgi perpus pigesnis.

Amanda tikina, kad vyras, kuris jai siūlė savo širdį, yra vienas įtakingiausių Šiaurės Europoje. „Pastebėjau, kad labai gerai atrodantis vyresnis vyras bando užmegzti su manimi akių kontaktą. Vėliau jis davė man savo numerį ir pasakė vardą“, – apie pažintį pasakojo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Kitą dieną A. Cronin tikina parašiusi minėtam vyrui, o po to, visai netrukus, jis apipulė ją gausybe žinučių, kuriose beveik prisipažino meilėje. Vis dėlto netrukus ji išsiaiškino, kad minėtas vyras turi… žmoną.

REKLAMA

„Paaiškinau, kad tokiu atveju, tikrai negaliu su juo susitikti. Jis pradėjo tikinti, kad nutrauks savo santuoką, o iškart po to ėmė ir pasipiršo“, – intriguojančia istorija dalijosi „Instagram“ modelis.

„Po kurio laiko susitikome Londone, ir jis ir vėl pasipiršo. Šįkart su 10 karatų žiedu. Tačiau man viskas darėsi kiek per keista. Pasiūliau jam žiedą grąžinti, bet jis pasakė, kad jaustųsi kur kas laimingesnis, jei jį pasilikčiau“, – pasakojo Amanda. 

Ir nepaisant to, kad šiuo metu A. Cronin susitikinėja su kitu vyru (kurio tapatybę norėjo išlaikyti paslaptyje), ji iki šiol nešioja minėtą žiedą ir drąsiai su juo pozuoja savo „Instagram“ nuotraukose. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų