REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Meghan Markle ir princas Harry (nuotr. SCANPIX)

Po to, kai princas Harry ir Meghan Markle nusprendė paduoti britų spaudą į teismą dėl nuolatinio ir nepagrįsto šmeižto, žinių apie šią porą pasklinda kur kas mažiau. 

4

Po to, kai princas Harry ir Meghan Markle nusprendė paduoti britų spaudą į teismą dėl nuolatinio ir nepagrįsto šmeižto, žinių apie šią porą pasklinda kur kas mažiau. 

REKLAMA

Vis dėlto artėjant didžiosioms metų šventėms gerbėjai negali nurimti ir spėlioja – ką hercogienė galėtų dovanoti savo mylimajam?

Siekiant tai sužinoti, smalsiausieji rado seną M. Markle įrašą jos anksčiau turėtame tinklaraštyje „The Tig“, kuriame ji siūlė, ką būtų galima dovanoti artimiesiems bei draugams švenčių proga.

Minėtu įrašu M. Markle buvo pasidalijusi dar 2014-aisiais, vadinasi, princo Harry ji dar nė nepažinojo, vis dėlto daugelis įsitikinęs, kad ji ir šiais metais pasinaudos savo pačios senais patarimais.

„Vyrui lengva padovanoti dar vienus marškinėlius, tačiau tikriausiai, kad jūs pati juos pavogsite ir paversite pižama. Geriau padovanokite jam kažką kūrybingo“, – rašė M. Markle.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, būtent tarp šių kūrybingų siūlymų buvusi aktorė paminėjo ir spalvotas, kalėdiškas kojines. Taip pat ji siūlė ir vinilinių plokštelių grotuvą ar vyrišką kosmetinę, su smagiu užrašu. Pati Meghan siūlė tokį, ant kurio parašyta: „Jūs, vyre, esate išskirtinai žavus.“

REKLAMA

Dar vienas M. Markle pasiūlymas – personalizuotas skutimosi indelis arba nešiojamas projektorius.

Primename, kad princas Harry, M. Markle ir jų sūnus Archie šiais metais Kalėdų su visa likusia karališkąja šeima nešvęs. 

BNS dar anksčiau pranešė, kad užuot prisidėję prie karalienės Elizabeth II jos Sandringamo dvare Norfolke Rytų Anglijoje, pora ir jų sūnelis Archie šventes praleis su Jungtinėse Valstijose gyvenančia Meghan motina.

„Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė laukia išplėstinės šeimos susitikimo šio mėnesio pabaigoje“, – sakoma pernai susituokusios poros paskelbtame pareiškime.

REKLAMA
REKLAMA

„Praėjusias dvejas Kalėdas praleidusios Sandringame, Jų Karališkosios Aukštybės šiemet šventes kaip nauja šeima praleis su kunigaikštienės motina Doria Ragland, – sakoma pareiškime. – Šis sprendimas atitinka precedentą, kurį anksčiau nustatė kiti karališkosios šeimos nariai, ir yra remiamas Jos Didenybės Karalienės.“

Kol kas neaišku, ar pora nuvyks pas D. Ragland, ar pakvies ją į Didžiąją Britaniją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų