REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Populiariausias televizijos projektas „X faktorius“ kiekvienais metais prie televizijos ekranų pritraukia tūkstančius žiūrovų. Jau septintąjį sezoną rodomas projektas nepalieka abejingų.

Populiariausias televizijos projektas „X faktorius“ kiekvienais metais prie televizijos ekranų pritraukia tūkstančius žiūrovų. Jau septintąjį sezoną rodomas projektas nepalieka abejingų.

REKLAMA

Artėjant antrajai „X faktoriaus“ laidai, vis labiau televizijos žiūrovų širdis užkariauja projekto dalyviai. Viena jų – žiūrovų numylėtinė – Jolanta Labinskytė.

Kaune gyvenanti Jolanta laisvalaikiu mėgsta ne tik dainuoti, bet ir daryti gyvas transliacijas vienoje interneto platformoje, kur žaidžia kompiuterinius žaidimus, dainuoja ir groja. Projekte ji norėjo dalyvauti jau seniai, tiesiog vis pritrūkdavo drąsos. Šiais metais jos atrado ir pagaliau užpildė anketą.

„Tikiuosi projekte išmoksiu nebijoti rodyti savęs ir nugalėti scenos baimę. Džiaugiuosi, kad mano mentorė yra Jazzu. Manau, ji puikiai sugebės atskleisti visas mano puses“, – džiaugiasi mergina.

REKLAMA
REKLAMA

Ketverius metus dėl dalyvavimo dvejojusi Jolanta pagaliau ryžosi žengti žingsnį: „Labai ilgai galvojau, dėl dalyvavimo „X faktoriuje“. Vis užpildydavau anketą, bet jos neišsiųsdavau. 

REKLAMA

Man tikriausiai trūko to spyrio gyvenime, kad kažką pradėčiau daryti. Šiais metai norėjau išeiti iš savo komforto zonos, todėl žengiau žingsnį ir išsiunčiau anketą. Dabar esu labai laiminga.“

Dėl „X faktoriaus“ mergina metė drabužių pardavėjos darbą ir pradeda naują gyvenimo etapą. Tai ne pirmas kartas, kai Jolanta viską pradeda iš naujo, mergina ieškojo savęs ir studijose: „Labai mėgstu kalbas, du kartus studijavau, bet taip ir nebaigiau mokslų. Pirmiausia rinkausi anglų ir švedų lingvistiką, tačiau švedų kalba nepatiko, todėl perstojau tik į anglų filologiją. 

REKLAMA
REKLAMA

Pasimokius supratau, kad nerealizuoju savęs šioje srityje, todėl mečiau studijas ir laiką skyriau darbui. Kartais mąstau, kad turiu baigti mokslus, manau, viskas bus su laiku, kai pribręsiu tam. Po mokyklos yra sunku save motyvuoti mokytis, taip pat sunku ir save atrasti, tam reikia laiko.“

Jolanta turi neįprastą hobį, laisvalaikiu ji daro gyvas transliacijas vienoje interneto platformoje, kur žaidžia kompiuterinius žaidimus, dainuoja ar groja su instrumentais: „Žinau, kad skamba keistai, jog mergina žaidžia kompiuterinius žaidimus. Atrodytų, tai vyriška pramoga, bet tikrai ne, man puikiai sekasi. Nuo vaikystės mėgstu kompiuterinius žaidimus, atradau sritį, kurioje galiu transliuoti tiesiogiai, kaip žaidžiu ir už tai gauti pinigus.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mergina pabrėžė, kad pinigai nėra prioritetas: „Į „X faktorių“ ėjau ne dėl pinigų. Man labai smagu bendrauti su žmonėmis, esu labai komunikabili. Dainavau vaikystėje iki vienuolikos, o tada viską mečiau, nes atsibodo. Nedainavau keletą metų, tačiau vėliau vėl grįžau ir prisiauginau muziką atgal.“

Atlikėja pasakojo, kad pasirodžius „X faktoriuje“ ji susilaukė daugybės komentarų: „Stengiuosi visuomet išlikti pozityvia ir galvoti apie teigiamus dalykus. Kad ir kas bus toliau, bet kokiu atveju, tai mano patirtis. Aš jau padariau ir pasiekiau daugiau nei anksčiau. 

Esu labai smalsi, man labai įdomu, ką žmonės rašo, todėl randu visokių komentarų. Stengiuosi į piktus komentarus nereaguoti, bet kartais ir atsakau į nemaloniam komentatoriui.“

REKLAMA

Komunikabili ir veikli Jolanta prisipažįsta, kad jai labai sunku susikaupti: „Vien fotosesijos metu negalėjau ramiai išstovėti ir nesijuokti. Nežinau, kaip seksis ant scenos, viskas man labai keista ir svetima. Pildžiau anketą, nes norėjau išlipti iš savo komforto zonos, dabar labai keista, kur aš esu. Vis dar negaliu patikėti, kas vyksta, dar nesuvokiu.“

Nusikirpo plaukus

Bene dažniausias klausimas TV3 televizijos dalyvei – kodėl ji pasiryžo taip trumpai nusikirpti plaukus. Pripažinkite – tikrai ne kiekviena mergina išdrįstų taip padaryti.

Jolanta teigia, kad gali ilgai ir kantriai siekti savo tikslo, daug ir sunkiai dėl jo dirbti. Tačiau, jei jau prieina tam tikrą tašką – žengia drąsiai ir neatsisukdama atgal. Vienas iš tokių įvykių – apsisprendimas nusiskusti plaukus ir nusidažyti juos šviesiai.

REKLAMA

Jolanta apie galimybę nusiskusti plaukus svarstė 5 ar 6 metus – vis pritrūkdavo drąsos. Mokykloje bendraklasiai įvarė merginai kompleksą, nes jos plaukai buvo kitokie. Galiausiai Jolanta sugalvojo, kad metas pokyčiams – naujai šukuosenai. Taip mergina sumanė nusiskusti galvą. Dabar ji džiaugiasi trumpais šviesiais plaukais, kurie nekelia jokių rūpesčių.

„Turėjau daug problemų su plaukais. Mano plaukai yra labai garbanoti, o aš nuolat tiesindavau, dažydavau. Plaukai pasidarė labai nesveiki, slinkdavo. Pamenu, kai tik pradėjo slinkti, labai džiaugiausi, nes jų buvo labai daug. Man buvo tokia atgaiva, kad jų nebebus tiek daug. Tuo metu mano gyvenime buvo depresinis epizodas. Užėjo kažkas ir pasakiau, kad jau nebesvarbu, tiesiog skutu plaukus ir verčiu naują gyvenimo lapą“, – pasakoja šou dalyvė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dėl sprendimo atsisveikinti su ilgais plaukais Jolanta nesigaili. Tačiau dėl dainavimo mano, kad paskubėjo. Ji įsitikinusi, kad šiandien dainuotų kur kas geriau, jei būtų neapleidusi savo talento. Tačiau šį vakarą Jolanta žengia į sceną pasitikėdama savimi: „Sunku atsigauti po praėjusio sekmadienio, tačiau šį kartą labai gerai jaučiuosi. Gavau dainą, kurią be galo mėgstu. Todėl padarysiu viską, kaip įmanoma geriau.“

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų