REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Justė Arlauskaitė-Jazzu (nuotr. Organizatorių)

Praėjusį sekmadienį televizijos ekranus sudrebino pirmoji tiesioginės TV3 muzikinio projekto „X faktorius“ laidos transliacija, pritraukusi daugybę žiūrovų.

13

Praėjusį sekmadienį televizijos ekranus sudrebino pirmoji tiesioginės TV3 muzikinio projekto „X faktorius“ laidos transliacija, pritraukusi daugybę žiūrovų.

REKLAMA

Tiesa, laidos pradžioje buvo pranešta, kad viena iš komisijos narių – dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu – tą vakarą nepasirodys. Ją pakeitė kita atlikėja, Giedrė Kilčiauskienė.

Naujienų portalui tv3.lt Jazzu pasakojo, kad pirmąją tiesioginę laidą praleisti buvo išties gaila, vis dėlto ji jau turėjo kitą įspareigojimą, kurio taip pat negalėjo praleisti – koncertą Juntinėje Karalystėje.

„Negalėjau rinktis. Mano prioritetas vis dėlto yra scena ir muzika, o dabar, kai atsidaro labai daug kelių, negaliu sau kelti jokių kompromisų. Tiesiog pasirinkau savo prigimtį. Tačiau nieko tokio, nes buvo, kas prižiūrėjo – labai pasitikiu visa komanda, pasitikėjau Giedre, su visais savo komandos dalyviais dirbome prieš tai, tad pasitikėjau ir jais. Žinojau, kad viskas bus gerai“, – sakė J. Arlauskaitė-Jazzu.

Tiesa, iškart po pasirodymo, ji nuskubėjo į viešbutį, kuriame peržiūrėjo minėtą „X faktoriaus“ laidą: „Visiems parašiau, kad šaunuoliai, labai pasidžiaugiau. O dabar dirbame toliau.“

REKLAMA
REKLAMA

Dainininkė pridėjo, kad jos gerbėjai – labai žingeidūs, todėl jokių priekaištų, kad negalėjo pasirodyti laidoje, ji nesulaukė. „Jie tik sakė, kad manęs labai trūko, tad džiaugiuosi, kad šį savaitgalį jau galėsiu būti“,  – pridėjo ji.

REKLAMA

Nepaisant to, kad koncertu Jungtinėje Karalystėje ji liko labai patenkinta, mat kaip svečias pasirodė viename mėgiamiausių savo teatrų, kuriame pati anksčiau yra žiūrėjusi miuziklus, Jazzu taip pat patikino, kad dabar nebepraleis nė vienos tiesioginės „X faktoriaus“ laidos.

Paklausta, ką laiko šio sezono „X faktoriaus“ favoritais, J. Arlauskaitė-Jazzu buvo itin nuoširdi: „Pasakysiu labai šališkai, bet, žinoma, mano favoritai – mano komanda. O šiaip manau, kad dabar galime pajausti tik pačią užuomazgą, kas jie tokie, apie ką jie yra, koks jų žanras ir taip toliau. Todėl geriausi kol kas yra visi, o kas po to iššaus – dar labai nenuspėjami dalykai.“

Vėliau žinoma moteris dar pridėjo, kad pati scena taip pat yra labai nenuspėjama: „Tai – emocijų namai. Todėl kas atsiskleis, o kas užsiskleis, aš dar negaliu prognozuoti. Tačiau šiais metais visi yra tikrai žiauriai stiprūs ir situacija, bent jau kol kas, yra nenuspėjama.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų