REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
35
Teisėjai (nuotr. Organizatorių)

Šį sekmadienio vakarą TV3 žiūrovų laukia trijų valandų trukmės šou, kuris nepraeis be įspūdingų pasirodymų. Projekto dalyviai scenoje atliks ne tik šių dienų topuose karaliaujančias dainas, bet ir laiko patikrintus hitus.

35

Šį sekmadienio vakarą TV3 žiūrovų laukia trijų valandų trukmės šou, kuris nepraeis be įspūdingų pasirodymų. Projekto dalyviai scenoje atliks ne tik šių dienų topuose karaliaujančias dainas, bet ir laiko patikrintus hitus.

REKLAMA

Visą savaitę dalyviai intensyviai ruošėsi svarbiausiam pasirodymui. Didžiausias dalyvaujančių noras – sužavėti žiūrovus ir išgirsti liaupses iš teisėjų lūpų.

Nuo šiol viską spręs TV3 televizijos žiūrovai. Balsuodami jie išsakys savo nuomonę, kurie dalyviai jiems patiko labiausiai, o kam – metas namo. Mažiausiai balsų surinkęs iš karto paliks šou. Kiti du atliks išlikimo dainas ir teisėjai nuspręs, kam metas vykti namo.

„X faktoriaus“ užkulisiuose įtampa tik didėja: jau šį sekmadienį prasideda tiesioginiai projekto finalai, kurių metu 16 dalyvių paruoš išskirtinius pasirodymus ir kausis dėl geriausiojo vardo. 

REKLAMA
REKLAMA

S. Prūsaičio komanda

Sauliaus Prūsaičio komandoje – paaugliai. Tai – Kaune gyvenanti trylikametė Vytautė Gaižauskaitė. Šiame projekte ji tikisi įgyti patirties, naujų įspūdžių, nuotykių, juoko ir ašarų. Taip pat dainininko komandoje – Vilniaus senamiesčio gyventojas Mykolas Kuan Keys. Berniukas mokosi Nacionalinėje M. K. Čiurlionio menų mokykloje. Jauniausio projekto dalyvio hobiai yra krepšinis ir filmų kūrimas. Dar viena S. Prūsaičio mokinė – Martyna Jezepčikaitė. Septyniolikmetė gyvena ir mokosi Alytuje. „X faktorius“ jai pasirodė kaip puiki galimybė sužinoti daugiau apie didžiąją sceną ir suburti gerbėjų armiją. Visą gyvenimą ji užsiima muzikine veikla, mokosi vokalo, groti pianinu. Mergina taip pat domisi teatru, mėgsta vaidinti.

REKLAMA

Jazzu komanda

Jaunimo kategorijai vadovauja Justė Arlauskaitė-Jazzu. Viena iš jos mokinių – Jolanta Labinskytė. Projekte ji norėjo dalyvauti jau seniai, tiesiog vis pritrūkdavo drąsos. Dėl „X faktoriaus“ mergina metė drabužių pardavėjos darbą ir pradeda naują gyvenimo etapą! Jazzu komandoje – ir Norbertas Latkowski. Projekte vaikinas dalyvauja antrą kartą. Norbertas turėjo užsibrėžęs tikslą – pasiekti finalus, nustebinti žiūrovus ir teisėjus dar neparodytomis galimybėmis. Dar viena komandos narė – Gerda Zaptoriūtė. Ji yra profesionali vizažistė, kurią užpildyti šou anketą paskatino tėtis. Šou dalyvė atsikratė 23 kilogramų, įveikė ligas ir virto gražuole. Gerda šypsosi – ji jautė, kad šie metai yra jos, todėl iš projekto tikisi kaip įmanoma daugiau.

REKLAMA
REKLAMA

M. Mikutavičiaus komanda

Marijonas Mikutavičius yra vyresnėlių komandos vadovas. Viena iš grupės narių – Alna Katinaitė. Alna yra nenuorama dviejų vaikų mama. Be to, kad daug laiko aktyviai leidžia su mažaisiais, savarankiškai studijuoja vokalą, rašo ir įrašinėja dainas. Į „X faktorių“ grįžo ir Milda Martinkėnaitė. Kaip sako pati, turi nebaigtų darbų. Moteris dirba tarptautinėje kompanijoje, pinigų plovimo prevencijos srityje, yra komandos vadovė. „Jaučiu, kad šitas projektas man gali padėti

pasiekti savo svajonę“, – sako Milda. M. Mikutavičiaus komandoje – ir Paulius Mscichauskas. „Socialiniame tinkle „Facebook“ pamačiau „X faktoriaus“ reklamą, skatinančią pildyti anketą. Tiesiog pagalvojau, kodėl nepabandžius? Juk būtų smagu“, – pasakoja vaikinas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Samo komanda

Grupių kategorijos mokytojas – Saulius Urbonavičius-Samas. Kategorijos puošmena – merginų grupė „NiCE“. Grupę sudaro keturios žavios atlikėjos. „Siekiame praplėsti savo galimybių ratą, išlipti iš komforto zonos ir išbandyti save didžiojoje „X faktoriaus“ scenoje“, – sako merginos. Grupių kategorijoje – ir balsingasis Tito ir Beno duetas ir Panevėžio. „Dalyvauti „X faktoriuje“ sugalvojome netikėtai. Anketą užpildė mano mama. Neilgai teko svarstyti, kol suvokėme, kad šis metas yra puikus dalyvavimui projekte“, – pasakoja Benas. Šiame projekte vaikinai tikisi atsiskleisti kaip asmenybės, surinkti auditoriją žmonių, kuriems patiktų jų muzika.

REKLAMA

Komandoje – ir grupė „Jett Star“. Vaikinai yra 80-ųjų glamūrinio roko atstovai iš Vilniaus. Kuriantys ir grojantys savo kūrybos dainas bei atlikdami gerai žinomus 80-ųjų roko dievų koverius, Jett Star'ai nuskraidina į laikus, kai pasaulį valdė rokenrolas ir dar kartą rokenrolas. Grupė pasiruošusi pristatyti energingą, drąsų ir aštrų muzikos užtaisą!

„X faktorius“ – sekmadienį 19.30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų