REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Monika Šedžiuvienė (nuotr. Fotodiena/Justino Auškelio)

Prieš kelis mėnesius pagaliau su buvusiu vyru Andriumi Šedžiumi išsiskyrusi Monika Šedžiuvienė pradeda naują etapą. Daugelis žinojo, kad Monika yra išbandžiusi ir vizažistės kelią, o štai visai neseniai ji pabaigė ir specialius mikropigmentacijos kursus.

18

Prieš kelis mėnesius pagaliau su buvusiu vyru Andriumi Šedžiumi išsiskyrusi Monika Šedžiuvienė pradeda naują etapą. Daugelis žinojo, kad Monika yra išbandžiusi ir vizažistės kelią, o štai visai neseniai ji pabaigė ir specialius mikropigmentacijos kursus.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt M. Šedžiuvienė atskleidė, kad visa tai jai sekėsi puikiai, todėl savo ateitį norėtų sieti būtent su šia sfera.

Žinoma moteris niekuomet neslėpė, kad ir pati yra pasidariusi tiek lūpų, tiek ir antakių mikropigmentaciją, o kadangi jai tai labai patinka, šios meistrystės nusprendė pramokti ir pati. „Dabar orientuojuosi ties mikropigmentacija. Norėčiau savo ateitį su tuo sieti, ir dėsiu visas pastangas, kad tai pavyktų“, – atskleidė M. Šedžiuvienė.

Tiesa, ji neslėpė, kad kursų metu nestigo ir jaudulio: „Tikrai buvo baisu. Tačiau sekėsi, sakyčiau, labai neblogai – iš grupės buvome 2 geriausios, tai labai džiaugiuosi, kad ir aš patekau į tą geriausiųjų tarpą. Aišku, reikia praktikos, nes tik su ja darbai tobulės ir bus vis geresni. Tam reikia laiko – manau, kaip ir kiekviename darbe.“

REKLAMA
REKLAMA

Monika pasakojo, kad vėliau savo žinias visos kursų dalyvės panaudojo ir praktikoje, ant savanorių merginų. 

„Žinoma, mus visuomet prižiūrėdavo, bet, kaip ir minėjau, kad prie manęs tos priežiūros reikėjo labai mažai. Viskas sekėsi labai natūraliai. Aišku, tas jaudulys tikrai buvo – buvo baisu nesugadinti. Tačiau moterys tikrai buvo patenkintos. Žinoma, svarbiausias bus gyjimo procesas – kaip viskas sugis, koks pigmentas išliks. Tada bus galima vertinti jau tuos tikruosius rezultatus, nes po procedūros visuomet visos išeina gražios“, – mikropigmentacijos subtilybes atskleidė ji.

REKLAMA

Paklausta, kas kiek laiko procedūrą tenka kartoti, M. Šedžiuvienė pasakojo, kad viskas priklauso nuo kiekvieno žmpgaus individualiai.

„Anksčiau madoje buvo plonesni antakiai – moterys pageidaudavo būtent tokių. Dabar – storesni. Aš pati lankausi kas metus, pusantrų, nes vis norisi paryškinti – prie to vaizdo pripranti. O šiaip visiems laikosi skirtingai, tai priklauso nuo labai daug niuansų – pačios odos tipo, pigmento įvedimo. Tačiau moterys, kaip aš, kas metus norės atlikti korekciją vien dėl ryškesnio įvaizdžio, formos“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Pati M. Šedžiuvienė jai atlikta mikropigmentacija visuomet yra itin patenkinta – jai nė karto nėra tekę nusivilti.

„Aš renkuosi visuomet vieną ir tą pačią meistrę –  Veroniką Linkutę. Būtent pas ją ir pati pasibaigiau mokslus. Mano žiniomis, Lietuvoje yra tik vienas ar du meistrai, kuriuos galima būtų pavadinti tarptautiniais, o būtent pas Veroniką žmonės dėl vienos dienos atvyksta pasipraktikuoti net ir iš Amerikos. Ji yra iš tiesų žinoma specialistė, man labai patinka. Taip pat ji yra ir mano draugė nuo senų laikų, todėl aš visuomet ja pasitikėjau. Pirmąkart nuėjau pas ją ir dabar visus kartus einu tik pas ją“, – savo grožio paslaptį įvardijo dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų