REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
Evelina Young (tv3.lt fotomontažas)

Kol lietuviai mėgaujasi paskutiniais saulės spinduliais, Los Andžele gyvenanti dainininkė Evelina Anusauskaitė-Young jais gali džiaugtis ištisus metus. Tobulas įdegis, lengvos suknelės ar trumpučiai šortai – kasdieniai atlikėjos palydovai.

3

Kol lietuviai mėgaujasi paskutiniais saulės spinduliais, Los Andžele gyvenanti dainininkė Evelina Anusauskaitė-Young jais gali džiaugtis ištisus metus. Tobulas įdegis, lengvos suknelės ar trumpučiai šortai – kasdieniai atlikėjos palydovai.

REKLAMA

Evelina jau kurį laiką žinoma ne tik kaip dainininkė. Persikėlusi kartu su mylimuoju Adamu gyventi už Atlanto, žinoma moteris gerbėjus stebina įspūdingais kadrais iš asmeninio gyvenimo.

Šį kartą moteris pasidalijo įspūdingais kadrais iš atostogų Disneilende. Mikimauzo ausytėmis pasipuošusi ir rožines spalvos drabužiais apsirengusi Evelina, tarytum, grįžo į vaikystę.

Lapkričio 1-ąją atlikėjai sukako 30, tiesa, moteris nusprendė tądien jubiliejaus nešvęsti. Gimtadienį moteris nusprendė švęsti po savaitės.

REKLAMA
REKLAMA

Instagramo paskyroje moteris pasidalijo nuotraukomis iš prabangios gimtadienio šventės. Kadruose Evelina stebina išvaizdos pokyčiais – moteris nusikirpo ilgus plaukus ir juos pašviesino.

REKLAMA

„Jaučiuosi atgimusi iš naujo“, – po pasidalyta asmenuke brūkštelėjo atlikėja.

Prieš savaitę, per savo gimtadienį, Instagramo paskyroje Evelina pasidalijo nuotrauka, o po ja išliejo širdį.

„Na va, 30-ąjį jubiliejų sutinku visiškai viena ir vietoje taurės šampano keliu puodelį espresso, pakeliui į darbus. Iš tikrųjų, tai gimtadienio šventę nukėliau devyniomis dienomis, nes švęsiu ją viename renginyje. Bet, wow, kokie kontrastingi metai! Pirmiausia, muzikinis projektas, kurį pradėjau beveik lygiai prieš metus, visiškai susifailino. Kaip filme, kur galvoji, kad pats tai jau nepakliūtum, patekau į situaciją, kur bloga sutartis paliko mane ir be pinigų ir be dainų. Dabar į tai žiūriu su juoku, nes taip ir reikia, kai eini dirbti pasitikėdamas, o ne mąstydamas.

REKLAMA
REKLAMA

Šią dieną turiu geresnes dainas, komandą su kuria norėjau dirbti jau nuo 2017-ųjų, bet vis nedrįsau kreiptis ir gerą kontraktą. Kaip sako A. Lincolnas, „Nesvarbu, kiek kartu nukritai, svarbu, kiek kartų atsistojai“.

Per 29 metus pirmą kartą išgyvenau stipriausią laimės kontrastą – mylimo netektį. Nesu patyrusi nieko liūdnesnio, kaip su visam išeinanti ir iš lėto mano rankose sunkiai svyranti vienos brangiausių man sielų, šunytės Lunos galva. Atrodo, kad su visam ji išsinešė ir labai didelę dalį manęs. 

Vis tik, tam balansui palaikyt likimas padovanojo naują draugą, o tiksliau draugę, kurį užpildė tai, ko maniau niekada netrūkusi. Žmogų kuriam realiai gali paskambint bet kada, kalbėt apie nieką, ir tuo pačiu apie viską. Kažkam kam gali nusiųsti naujo megztinio nuotrauką, naują dainą ar po kelių vyno taurių išverkt kažką nelabai reikšmingo, bet jau ilgai graužusio širdį. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žmogų, kuris turi tokių didelių svajonių, kad aš pirmą kartą nesijaučiu išprotėjusi, kai dalinuosi saviškėmis. Su kiekvienais metais suprantu, kokia gimiau laiminga turėdama tokius tėvus ir brolius. Mano lietuvišką šeimą, kuri visada yra „šalia“. Su mama jau tapo normalu, dažyti margučius, pūsti nuo torto žvakutes ar puošti eglutę per Skype. O labiausiai likimui dėkoju už savo gyvenimo meilę, geriausią draugą ir stipriausią palaikymo komandą! Žmogų, kuris visada, nesvarbu kas, tvirtai laiko mane savo rankose per visus tuos gyvenimo kontrastus ir kuris visada žino, kaip pakylėti mane ant pirštų galiukų ir paliesti dangaus kraštelį“, – jautriai rašė moteris.

REKLAMA

Sėkmingą atlikėjos karjerą už Atlanto besikurianti dainininkė savo gerbėjus dažnai palepina net ir pačiais intymiausiais asmeninio gyvenimo kadrais.

 

Žinoma dainininkė Lietuvoje išgarsėjo ne tik kaip nuostabaus balso savininkė, bet ir kaip egzotiška gražuolė. Los Andželą, Kaliforniją ar Malibu paplūdimius išmaišiusi Evelina neretai nuotraukose primena pasaulinio lygio žvaigždę. Puiki figūra, ilgi, išpuoselėti plaukai, plati šypsena ir, žinoma, žibančios akys.

Los Andžele penkerius metus gyvenanti 29-erių atlikėja siekia tikrų karjeros aukštumų. Ir nors daugeliui Evelinos gyvenimas atrodo lyg pasaka, kurioje netrūksta prabangos ir iškilmingų vakarėlių, vis dėlto realybė yra kiek kitokia. Pati Evelina tvirtina, jog kartais trūksta laisvo laiko, kurį galėtų leisti su savo vyru Adamu.

REKLAMA

„Mes neturime laiko vaikščioti kartu po parką, žiūrėti į dangų ir kalbėti apie bet ką, tačiau leidžiame laiką dirbdami, kurdami. Man reikia jo pagalbos kuriant dainas dėl anglų kalbos, vaikštome kartu į susitikimus su prodiuseriais, jis taip pat režisavo mano vaizdo klipus. Esu kilus iš tokios šeimos, kur artimi žmonės rūpinasi mano veikla, todėl man toks santykis net labiau patinka“, – yra sakiusi Evelina.

„Darbas kartu mums viską sudėliojo į teisingas vietas. Mes abu labai tvirtos asmenybės, žinome, ko norime, siekiame turėti kontrolę savo pusėje, tačiau būdavo momentų, kai užtrenkdavome vienas kitam duris, tačiau ieškojome kompromisų ir nuoširdžiai nesipykstame kokius keturis metus“, – pasakojo moteris.

Portalas tv3.lt primena, kad 2013-aisiais Los Andžele, įstabaus grožio Malibu paplūdimyje, Evelina susituokė su savo vyru, amerikiečiu Adamu Youngu.

E. Anusauskaitė ir garso režisieriumi dirbantis A. Youngas susipažino Amerikoje, kai atlikėja dalyvavo dainavimo konkurse.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų