REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Michael Jackson ir karalienė Elizabeth II (tv3.lt fotomontažas)

Pop scenos karalius Michaelas Jacksonas mirė dar 2009-aisiais, vis dėlto kalbos apie jį ir skandalingą jo gyvenimą netyla iki šiol.

5

Pop scenos karalius Michaelas Jacksonas mirė dar 2009-aisiais, vis dėlto kalbos apie jį ir skandalingą jo gyvenimą netyla iki šiol.

REKLAMA

Neseniai buvęs jo apsauginis Mattas Fiddes atskleidė dar niekur neviešintų detalių apie legendinį dainininką.

Mattas prisiminė, kad Jacksonas karalienei yra parašęs ne vieną laišką, tačiau niekuomet iš jos nesulaukdavo jokio atsako. Anot apsauginio, Jacksono svajonė buvo užsitarnauti riterio titulą.

„Jis man sakydavo: „Esu didžiausia pasaulio žvaigždė, kodėl aš nesu riteris? Kas vyksta?“ – savo boso mintimis pasidalijo buvęs jo asmens sargybinis.

Negana to, anot M. Fiddes, Jacksonas buvo įsitikinęs, kad artimi jo satykiai su Diana taip pat turėjo jam padidinti galimybes gauti minėtą titulą. „Michaelas visuomet buvo labai ambicingas – to niekuomet neprarado. Tačiau vienas dalykas, kuris jam buvo toks svarbus, ir kurio jis neturėjo, buvo pripažinimas iš karalienės“, – pridėjo apsauginis.

REKLAMA
REKLAMA

M. Fiddes teigimu, Jacksonas pavydėjo, kad riterio titulą karalienė suteikė režisieriui Stevenui Spielbergui. Tai, anot pop karaliaus, buvo ženklas, kas titulas skiriamas ne tik britams.

REKLAMA

„Jis taip norėjo titulo, kad nuolatos rašydavo karalienei laiškus ir bandė kitus dalykus, tačiau būdavo ignoruojamas“, – atviravo apsauginis. 

Naujienuų portalas tv3.lt primena, kad M. Jacksonas mirė 2009 metais Los Andžele, kai jam tebuvo 50 metų. Dainininkas mirė nuo vaistų perdozavimo, tačiau jo autopsija atskleidė ir kitų įdomių detalių.

Pasirodo, kad atlikėjo kūnas buvo kupinas pačių įvairiausių randų, o ant jo rankų jie buvo matomo ryškiausiai. Tikėtina, kad tai sukėlė nuolatinis vaistų leidimasis, kuris turėjo padėti jo nemigai.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat buvo pastebėta ir nemažai randų, kurie atsirado po daugybės kosmetinių operacijų. Nemažai jų buvo ties nosies ir ausų sritimis.

Negana to, Jacksonas turėjo ir nemažai kosmetinių tatuiruočių, o taip pat jis buvo pasidaręs ir šiuolaikinių moterų itin pamėgtą procedūrą – lūpų permanentinį makiažą. Dar viena tatuiruotė pastebėta ir ant jo skalpo. Pasirodo, kad dainininkas pliko, o po „Pepsi“ reklamos 1984-aisiais, kai patyrė nudegimų, viena jo galvos vieta prapliko.

Tiesa, gydytojai atskleidė ir paslaptį, kuri gaubė Jacksono odą ir besikeičiančią jos spalvą. Pasirodo, kad dainininkas išties kentėjo nuo ligos, dėl ko tokie pokyčiai ir vyko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad tai – ne vienintelė informacija, kuri neseniai iškilo į viešumą. Pasirodžius dokumentinei juostai „Leaving Neverland“ dainininko Michaelo Jacksono reputacija ir vėl buvo paliesta kraupių gandų, jog vyras neva savo namuose tvirkino nepilnamečius berniukus.

Juostoje buvo papasakota apie du berniukus (dabar – suaugusius vyrus) Wade’ą Robsoną ir Jamesą Safechucką, su kuriais popmuzikos karalius neva turėjo netinkama ryšį 8-ajame dešimtmetyje.

Būdamas savo karjeros viršūnėje Jacksonas tapo artimas su abiejų berniukų šeimomis. Dokumentinėje laidoje Wade’as ir Jamesas pasakojo, kaip jų nakvynės Jacksono namuose pavirto į prievartą. Jamesas tikino, kad kai jam buvo 10 metų, o Jacksonui – 30, jo namuose, miegajame buvo iškelta ceremonija, kurios metu jie neva susituokė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų