REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tikrosios išdykėlės pseudonimu, žinoma legendinė atlikėja Aušrinė Gerikienė, šiandien mini ypatingą dieną. Lapkričio 13 dieną jai suėjo 49 metai. Nepaisant to, kad jos veidą dažniausiai puošia šypsena, moters gyvenime netrūko ir skaudžių išgyvenimų. Ji jau 7 metus gyvena su žinia, kad jos smegenyse – auglys. 

Tikrosios išdykėlės pseudonimu, žinoma legendinė atlikėja Aušrinė Gerikienė, šiandien mini ypatingą dieną. Lapkričio 13 dieną jai suėjo 49 metai. Nepaisant to, kad jos veidą dažniausiai puošia šypsena, moters gyvenime netrūko ir skaudžių išgyvenimų. Ji jau 7 metus gyvena su žinia, kad jos smegenyse – auglys. 

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt Aušrinė teigė, kad ši diagnozė jos nė kiek nepalaužė bei papasakojo, kuo šie metai jai yra ypatingi, ir kas padarė ją stipresne.

Koncertinė veikla

Tokių hitų, kaip „Mano berniuk“ ir „Gėlė“ atlikėja pasakojo, kad jai šie metai – ypatingi: „Šiemet turiu ypač daug koncertų –pradėjau jubiliejinį savo 25-metų scenoje koncertinį turą su grupe „Parkas“. Į pirmuosius koncertus pakvietė pačios bendruomenės, o dabar jau turime žmogų, kuris rūpinasi visais koncertiniais reikalais, todėl sumažėjo rūpesčių ir dabar galiu daugiau laiko skirti naujoms dainoms ir repeticijoms.

Labai džiaugiuosi, kad grupės vyrukai sutiko su manimi koncertuoti ir leistis į koncertinį turą. Jie yra tikra energijos bomba – su jais liūdna nebūna.“ 

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, ji sakė, kad savo dainomis džiugina ne tik Lietuvoje gyvenančių klausytojų ausis, bet ir kelia sparnus į užsienį: „Artimiausiu metu keliauju koncertuoti ir užsienio lietuviams. Likau sužavėta Vokietijoje susirinkusių žmonių paprastumu ir mokėjimu linksmintis. Tokios nuoširdžios publikos jau senokai nebuvau mačius. Nors teko koncertuoti sergant ir su temperatūra, jau po pirmų dainų pamiršau, kad blogai jaučiuosi, o pasibaigus koncertui pasijutau daug sveikesnė. Tokios geros emocijos tik padeda atgauti jėgas ir jaustis nuostabiai.“

REKLAMA

Smegenyse esantis auglys nepalaužė atlikėjos

Aušrinė viešai apie esantį auglį smegenyse prabilo visai neseniai, nors pati apie šią žinią žinojo jau nuo 2012 metų. Ji pasakojo, jog tik dabar apie tai kalbėti tapo lengviau.

„Neseniai išdrįsau prabilti apie savo augliuką, kurį galvoje turiu jau ne vienerius metus.  Dabar žinau, kad tai man duotas antras šansas gyvenime – tikrai pajutau, ką reiškia džiaugtis kiekviena diena, išmokau dėkoti Dievuliui. Kuomet supranti, kad labai greitai gali viskas baigtis, pradedi viską matyti kitaip ir džiaugtis kiekviena diena.

REKLAMA
REKLAMA

Ačiū Dievuliui, kad man davė dar laiko ir kad galiu toliau daryti tai, ką labiausiai myliu ir moku. Noriu kurti ir dainuoti. Noriu padaryti tai, ko dar nepadariau, kai buvau pasitraukusi beveik dešimtmečiui iš scenos ir koncertinės veiklos“, – atviravo Aušrinė.

Tiesa, nestokojanti energijos bei geros nuotaikos atlikėja žada sugrįžti su trenksmu: „Dabar aš sugrįžtu –žinau, ką darau, ir ką dar noriu padaryti, o tai yra svarbiausia – siekti savo tikslo. Žinau, kad dar neparašiau ir nesudainavau visko, ko noriu, bet pažadu savo klausytojams ir gerbėjams, kad artimiausiu metu jau išgirs mano ruošiamas naujienas.“

Ateities planai, energijos šaltinis ir palinkėjimas kitiems

Ties koncertine veikla Aušrinė nežada sustoti – ji pažada, kad dar šiemet nustebins savo gerbėjus: „Planuose dvi naujos dainos. Tikiuosi, kad viskas pavyks, kaip suplanavau. Muzika ir dainos man suteikia energijos. Dainuodama ir būdama scenoje aš tikrai gaunu daug gerų emocijų iš savo mylimų gerbėjų. Taigi labai visų lauksiu koncertuose“, – šyptelėjo Aušrinė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Daug sunkumų gyvenime mačiusi atlikėja sakė, kad svarbiausia – džiaugtis gyvenimu: „Būkime laimingi ir džiaukimės kiekviena diena, daugiau gerumo dovanokite vieni kitiems, daugiau šypsokimės ir būsime sveiki.“

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad anksčiau Aušrinė Gerikienė atvirai papasakojo apie skaudžią diagnozę. Daugiau apie tai skaityti galite čia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų