REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Karolina Toleikytė (nuotr. Nerijus ir Gintarė)

Šį rudenį parduotuvių tinklas ir interneto parduotuvė „Denim Dream“ švenčia 25-ąjį gimtadienį. Reikšmingos sukakties proga kompanija surengė fotosesiją, kurioje pristato svarbioms rudens ir žiemos progoms skirtas drabužių naujienas.

7

Šį rudenį parduotuvių tinklas ir interneto parduotuvė „Denim Dream“ švenčia 25-ąjį gimtadienį. Reikšmingos sukakties proga kompanija surengė fotosesiją, kurioje pristato svarbioms rudens ir žiemos progoms skirtas drabužių naujienas.

REKLAMA

Šventinius įvaizdžius demonstravo modelis Karolina Toleikytė ir socialinių tinklų žvaigždė Naglis Bierancas, rašoma pranešime spaudai.

K. Toleikytė: „Neįsivaizduoju rudens be naujo palto“

Fotosesijoje vienas garsiausių Lietuvos modelių Karolina pristatė elegantiškus ir moteriškus drabužių derinius. Fotosesijoje vyrauja prigludę, figūrą paryškinantys siluetai, pabrėžiamas liemuo, dėmesys skiriamas dekoltė sričiai. Prabangos suteikia gyvūnų ar gėlių raštai, aukso spalvos detalės, aukštakulniai ir išskirtinės rankinės. „Šventinis stilius man asocijuojasi su blizgučiais, tviskesiu ir puošnumu. Jei laukia svarbi proga, mėgstu pasipuošti ir atrodyti nekasdieniškai“, – mintimis dalijosi žymus modelis.

Labiausiai iš demonstruotų drabužių K. Toleikytei patiko juodas paltas, puoštas auksinėmis sagomis, liemenį pabrėžiančiu diržu ir dirbtinio kailio apykakle. Prie jo derėjo gyvatės odos imitacijos rankinė. „Šis derinys labiausiai atspindi mano asmeninį stilių. Rudenį labai mėgstu paltus, sukneles ir aulinukus su kulnu“, – šypsojosi gražuolė.

REKLAMA
REKLAMA

Bene daugiausiai kūrybinės komandos komplimentų sulaukė languotas tamsiai raudonos spalvos kostiumėlis. Šį rudenį kostiumas moteriškame garderobe užėmė itin tvirtą poziciją. Tai – ne tik labai stilingas, bet ir praktiškas pasirinkimas. Kostiumą galima vilkėti kartu arba atskiromis dalimis, taip sukuriant dar daugiau derinių.

REKLAMA

„Rudenį mano spintoje atsirado „oversize“ tipo švarkai, keli nauji paltai, klasikiniai ilgaauliai. Taip pat noriu įsigyti „must have“ sąrašuose karaliaujantį languotą kostiumą. Rudenį niekada nepamaišys ir nauja rankinė“, – kalbėjo K. Toleikytė.

Modelis džiaugėsi, kad ši fotosesija jai buvo vienas malonumas. Mergina pasakojo, kad N. Bierancą pažįsta jau daugelį metų ir jiedu puikiai sutaria. „Naglis yra šaunuolis, labai puikus ir talentingas žmogus. Džiaugiuosi, kad parduotuvių tinklas pasirinko ne tik mane, bet ir jį.

Tai, kad mes vieną kitą pažįstame, padėjo mums dar geriau jaustis prieš kameras“, – apie užkulisius kalbėjo profesionalus modelis.

REKLAMA
REKLAMA

N. Bierancas: „Pasirinkęs juodą spalvą, niekada neprašausi“

Svarbiai progai nuomonės formuotojas N. Bierancas renkasi marškinių ir švarko duetą. Taip pat labai svarbu tinkama avalynė – sportiniai batai nėra geras pasirinkimas. „Jei reikia pasipuošti rimtai progai, megztukas tam nelabai tiks“, – sakė žymus influenceris. Taip pat pridūrė, kad fotosesijoje jam labiausiai patiko puspaltis su dirbtinės odos detalėmis, marškinių, juodų džinsų ir sportbačių derinys.

Šis drabužis – stilinga rudens naujiena vyrams. Puspaltis primena odinę striukę, tačiau yra pasiūtas iš palto medžiagos. Tokia garderobo detalė suteiks išskirtinumo tiek klasikiniams, tiek laisvalaikio deriniams. „Labai mėgstu juodą spalvą, todėl šis derinys labiausiai atspindėjo mano stilių. Pasirinkęs juodą spalvą, niekada neprašausi pro šalį“, – įsitikinęs šokėjas ir TV projekto komisijos narys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

N. Bierancas pasakojo dažnai perkantis internetu. Visai neseniai į jo namus atkeliavo siuntinys, kuriame buvo „oversize“ džemperis, plėšyti džinsai, kaubojiški batai ir odinė striukė, puošta kutais.

„Mėgstu turėti spintoje drabužių, kuriuos gali suderinti. Nepatinka sukti galvą, ką gi čia apsirengus. Todėl investuoju savo laiko ir vis atsinaujinu drabužinę. Kai neturi drabužių, sunku kažką ir suderinti tarpusavyje. Man patinka turėti daugiau, kad galėčiau maišyti, derinti, eksperimentuoti“, – apie stilių kalba žinomas šokėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų