• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jums reikės:

Jums reikės:

REKLAMA

500 gramų vištienos filė;

2 šaukštai kvietinių miltų;

1 kiaušinis;

80 gramų trintų migdolų;

3 šaukštai aliejaus;

1 citrina;

150 ml pomidorų minkštimų tyrės;

2 skiltelės česnako;

50 ml alyvuogių aliejaus;

druskos.

Paruošimas:

Vištienos filė supjaustyti pailgomis juostelėmis. Apibarstyti druska ir pipirais. Pamirkyti vištienos gabuliukus  iš pradžių citrinos sultyse, po to miltuose, vėliau kiaušinio plakinyje ir sutrintuose migdoluose.

Kepti mėsiukus įkaitintame aliejuje  po 7 min.  iš abiejų pusių.

Česnakus susmulkinti, sumaišyti su trintu pomidorų minkštimu, alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais. Šį padažą patiekti  su vištienos gabaliukais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų