REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Dar vienas penktadienis, Advento laikotarpis, kada susilaikau nuo mėsos patiekalų. Galiu pasakyti, kad man tai net patinka, dienos meniu visai kitoks nei įprastą dieną. Šiandien gaminau lašišos faršo kotletukus. Lašišos faršu mane aprūpina mano kaimynė, kuriai esu už tai labai dėkinga. Taigi, pietūs buvo labai gardūs, sotūs ir teisingi“, – prieš kurį laiką rašė tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Dar vienas penktadienis, Advento laikotarpis, kada susilaikau nuo mėsos patiekalų. Galiu pasakyti, kad man tai net patinka, dienos meniu visai kitoks nei įprastą dieną. Šiandien gaminau lašišos faršo kotletukus. Lašišos faršu mane aprūpina mano kaimynė, kuriai esu už tai labai dėkinga. Taigi, pietūs buvo labai gardūs, sotūs ir teisingi“, – prieš kurį laiką rašė tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 1 kg lašišos faršo, 1 kiaušinio, ~0,5 stiklinės džiūvesėlių, svogūno, citrinpipirių, prieskoninių žolelių, druskos, aliejaus kepimui.

Kotletukų receptas

Lašišos faršą pagardinau prieskoniais, įdėjau smulkiai pjaustytą svogūną, pagardinau prieskoniais ir subėriau džiūvesėlius. Džiūvesėlių įbėriau tiek, kad iš masės būtų galima formuoti kotletukus.

Kotletukus kepiau keptuvėje su aliejumi, apkepant juos iš abiejų pusių. Lašišiukus patiekiau su ryžiais, ant kepsnelių užpyliau balzamiko kremo (nebūtina, bet man labai gardu). Skanaus!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų