REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šįsyk prikepiau bulvinių kepsnelių su morkomis ir papildomai įdėjau sūrio, kuris suteikė pikantiškumo. Kepsneliai gavosi labai gardūs, minkšti, o viršus traškus“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Šįsyk prikepiau bulvinių kepsnelių su morkomis ir papildomai įdėjau sūrio, kuris suteikė pikantiškumo. Kepsneliai gavosi labai gardūs, minkšti, o viršus traškus“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 5–6 bulvių, 1–2 morkų, 1 kiaušinio, 3–4 v.š. miltų, 40 gr. tarkuoto sūrio; džiūvėsėlių; persilado; druskos, aliejaus kepimui.

Bulves, morkas išviriau, pagardinusi druska ir sugrūdau. Į masę įmušiau kiaušinį, subėriau prieskonius, sūrį ir miltus, išmaišiau. Iš paruoštos masės formavau kepsnelius, juos apvoliojau džiūvėsėliuose ir apkepiau keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų