REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Patiekalų ruošimui įtaką turi ne tik kulinarinis išsilavinimas, bet ir fizikos dėsniai. Tuo įsitikino šokėjas Vytautas Mackonis, dalyvaujantis atrankoje į didžiausią LNK kulinarinį šou „Skonis“.

Patiekalų ruošimui įtaką turi ne tik kulinarinis išsilavinimas, bet ir fizikos dėsniai. Tuo įsitikino šokėjas Vytautas Mackonis, dalyvaujantis atrankoje į didžiausią LNK kulinarinį šou „Skonis“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Atrankos filmavimo metu Vytautas tik dėl laimingo atsitiktinumo neapsidegino odos ir akių, kai ant įkaitusios keptuvės sprogo įpiltas šaltas raudonasis vynas.

REKLAMA

„Tai buvo mažas pirotechnikos stebuklas, – juokiasi V. Mackonis. – Šį padažą su raudonuoju vynu gaminu dažnai, bet pirmą kartą įvyko toks sprogimas. Keptuvė buvo pernelyg įkaitusi ir joje dar buvo likę riebaliukų iš anksčiau keptos mėsytės. Sprogo efektingai, o kameros užfiksavo.“

Vytautas teigė tik atsitiktinai neapsideginęs. „Kai jau likau sveikas, ėmiau išgyventi dėl marškinių, kurie, atrodė, buvo nepataisomai sugadinti karštu raudonuoju vynu. Laimė, mano žmona daro stebuklus – balti marškiniai vėl kaip nauji“.

REKLAMA
REKLAMA

„Skonio“ atrankai V. Mackonis gamino stirnieną, bulvių košę su parmezano sūriu ir muskatu bei vyno padažą. Ragaudama patiekalą komisija nė neįtarė apie virėją ką tik ištikusį sprogimą.

„Skubėjimas ir įtampa daro savo“, – incidentą, apkartinusį atranką, reziumavo V. Mackonis. Didįjį vyno sprogimą LNK žiūrovai išvys šį sekmadienį 19.30 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų