REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Raugintų kopūstų troškiniai yra vienas iš populiariausių patiekalų mano virtuvėje šaltuoju sezonu. Su raugintais kopūstais galima pagaminti troškinius įvairiems skoniams: su mėsa, dešrelėmis, galima kombinuoti su šviežiais kopūstais ir t.t. Šįsyk pagaminau labai skanų ir sotų raugintų kopūstų troškinį, pagardindama smulkintais pomidorais savo sultyse ir kiaulienos paslėpsniais (papilve). Super, taip galiu pasakyti apie šį patiekalą“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Raugintų kopūstų troškiniai yra vienas iš populiariausių patiekalų mano virtuvėje šaltuoju sezonu. Su raugintais kopūstais galima pagaminti troškinius įvairiems skoniams: su mėsa, dešrelėmis, galima kombinuoti su šviežiais kopūstais ir t.t. Šįsyk pagaminau labai skanų ir sotų raugintų kopūstų troškinį, pagardindama smulkintais pomidorais savo sultyse ir kiaulienos paslėpsniais (papilve). Super, taip galiu pasakyti apie šį patiekalą“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 1 kg raugintų kopūstų, 0,5 kg kiaulienos paslėpsnių (šoninės ar kt. mėsos), 23 morkų, 23 svogūnų, 400 gr smulkintų pomidorų savo sultyse, kiaulienos prieskonių, lauro lapelių, pipirų ir druskos, šlakelio aliejaus.

Morkas sutarkavau burokine trintuve. Svogūnus supjausčiau. Kiaulienos paslėpsnius supjausčiau nedideliais gabaliukais, pagardinau prieskoniais ir druska. Keptuvėje su įkaitintu aliejumi sudėjau smulkintus paslėpsnius ir juos apkepiau.

REKLAMA
REKLAMA

Į keptuvę prie paslėpsnių sudėjau morkas ir svogūnus. Pamaišydama pakepinau viską kartu, kol daržovės suminkštėjo. Tada sudėjau smulkintus pomidorus savo sultyse, įpyliau vandens (300 ml) ir kai pradėjo virti, sudėjau raugintus kopūstus.

Išmaišiau, pagardinau pipirais ir druska, įdėjau lauro lapelius ir troškinau apie 2025 min. Štai ir viskas. Troškinys paruoštas, patiekiau su bulvėmis. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų