REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šie sumuštiniai gali būtų patiekti tiek šilti, tiek šalti. Tad galėsite mėgautis vėlyvais savaitgalio pusryčiais arba įsidėti į užkandžių dėžutę“, – rašo tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė.

Šie sumuštiniai gali būtų patiekti tiek šilti, tiek šalti. Tad galėsite mėgautis vėlyvais savaitgalio pusryčiais arba įsidėti į užkandžių dėžutę“, – rašo tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 9 batono riekelių; 110 g tuno su aliejumi; 150 g tarkuoto fermentinio sūrio; 2 marinuotų agurkų; 23 a.š. majonezo; žiupsnelio pjaustytų petražolių ir svogūnų laiškų; maltų juodųjų pipirų.

Nuo tuno nupilkite aliejų. Į dubenį sudekite tuną, tarkuotą fermentinį sūrį, smulkiais kubeliais pjaustytus marinuotus agurkus, majonezą, petražoles, svogūnų laiškus, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.

Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Išdėliokite batono riekeles ir uždėkite paruošto mišinio. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje tol, kol gražiai apskrus. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų