• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau ne vieneri metai, kai gaminu šią kopūstų mišrainę žiemai. Ir dažniausiai ji žiemos net ir nesulaukia. Nes kopūstėliai tikrai gardūs, traškūs ir tas česnakėlis puikiai tinka“,  rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

Jau ne vieneri metai, kai gaminu šią kopūstų mišrainę žiemai. Ir dažniausiai ji žiemos net ir nesulaukia. Nes kopūstėliai tikrai gardūs, traškūs ir tas česnakėlis puikiai tinka“,  rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Ingredientai:

  • 3 kg kopūstų,
  • 0,5 kg morkų,
  • 1 galvutė česnako,

Marinatui:

  • 2 st vandens,
  • 1 st cukraus,
  • 1.5 st obuolių acto,
  • 0,75 st aliejaus,
  • 3 v. š. druskos.

Kopūstus supjaustome ruoželiais, morkas sutarkuojame, česnaką pasmulkiname. Marinatą užverdame. Pilame ant daržovių. Gerai išmaišome. Paslegiame. 12 valandų laikome kambario temperatūroje. Po to dedame į stiklainius ir laikome šaldytuve.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų