REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šį pyragą kepiau sau ne vieną sykį, jis neparastai gardus. Jo receptas nepaprastai lengvas, tad su malonumu pasidalinsiu 100% pasiteisinusiu receptu, nes net neabejoju, kad jis jums patiks“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Šį pyragą kepiau sau ne vieną sykį, jis neparastai gardus. Jo receptas nepaprastai lengvas, tad su malonumu pasidalinsiu 100% pasiteisinusiu receptu, nes net neabejoju, kad jis jums patiks“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 3 kiaušinių, 180 gr cukraus, 180 gr varškės, 180 gr miltų, 100 gr tirpinto sviesto, 1 a.š. kepimo miltelių, obuolių.

Obuolių pyrago receptas

Kiaušinius su cukrumi mikserio pagalba gerai išplakiau. Į plakinį supyliau tirpintą sviestą (nekarštą)  ir sudėjau varškę. Viską toliau kartu suplakiau mikseriu iki vientisos masės. Galiausiai subėriau persijotus miltus su kepimo milteliais ir išmaišiau. Obuolius (3–4 vnt.) supjausčiau nedideliais gabaliukais, kelis obuolius pasilikau pyrago viršui, ir įmaišiau į masę.

Masė gaunasi pakankamai tiršta. Į kepimo formą su nusegamais šonais (24 cm.) patiesiau kepimo popierių ir supyliau masę, ant viršaus sudėjau riekelėmis pjaustytus obuolius. Pyragą kepiau orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių 45–50 min. (ar pyragas iškepęs, tikrinkite mediniu pagaliuku).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų