Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 220 gramų špinatų
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (įvairūs)
- 100 gramų žiedinių kopūstų
- 100 gramų brokolių
- 3 saujos svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visas daržoves gerai susmulkinkite ir sumaišykite su prieskoniais bei aliejumi.
Gautą padažą galite sutrinti, jei norite vientisos masės.
Šis padažas puikiai tinka prie įvairių mėsos patiekalų, suteikdamas jiems subtilaus skonio, bet neužgoždamas tikrojo patiekalų aromato ir skonio.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 220 gramų špinatų
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (įvairūs)
- 100 gramų žiedinių kopūstų
- 100 gramų brokolių
- 3 saujos svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visas daržoves gerai susmulkinkite ir sumaišykite su prieskoniais bei aliejumi.
Gautą padažą galite sutrinti, jei norite vientisos masės.
Šis padažas puikiai tinka prie įvairių mėsos patiekalų, suteikdamas jiems subtilaus skonio, bet neužgoždamas tikrojo patiekalų aromato ir skonio.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą