Visas daržoves gerai susmulkinkite ir sumaišykite su prieskoniais bei aliejumi. Gautą padažą galite sutrinti, jei norite vientisos masės. Šis padažas puikiai tinka prie įvairių mėsos patiekalų, suteikdamas jiems subtilaus skonio, bet neužgoždamas tikrojo patiekalų aromato ir skonio. Skanaus.
Autorius: Agnė
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
220 gramų špinatų
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (įvairūs)
100 gramų žiedinių kopūstų
100 gramų brokolių
3 saujos svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Visas daržoves gerai susmulkinkite ir sumaišykite su prieskoniais bei aliejumi. Gautą padažą galite sutrinti, jei norite vientisos masės. Šis padažas puikiai tinka prie įvairių mėsos patiekalų, suteikdamas jiems subtilaus skonio, bet neužgoždamas tikrojo patiekalų aromato ir skonio. Skanaus.