INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
 - 4 česnakų
 - šiek tiek juodųjų pipirų
 - 4 vienetai kukurūzų (burbuolės)
 - 1 arbatinis šaukštelis medaus
 - 16 vienetų vištienos sparnelių
 - 1 arbatinis šaukštelis sojos padažo
 - šiek tiek druskos
 - 4 valgomieji šaukštai sviesto
 - 1 arbatinis šaukštelis čili pipirų (padažas)
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
-  Išspausti citrinos sultis, sumaišyti jas su sojos padažu, čili, trintais česnakais. 
Vištos sparnelius nuplauti, nusausinti, sumaišyti su marinatu ir 6 valandas palaikyti šaldytuve.
Kukurūzų burbuoles nuvalyti, nuplauti, nusausinti, aptepti medumi ir sviestu, pabarstyti juodaisias pipirais ir druska.
Į kepimo plėvelę gerai suvynioti vištos sparnelius kartu su kukurūzų burbuolėmis. Įkišti į orkaitę, kepti 15 minučių, apversti, pakepti dar 15 minučių. 
REKLAMA
 
  
