REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas svogūnų (galva)
  • 250 gramų pievagrybių
  • 1 vienetas čili pipirų (pipiriukas)
  • 300 gramų vištienos skrandukų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papildomai reikės:
    • Parmezano sūrio padažo (Gallina Blanca) pakelio. Jo įsigyti rasite IKI parduotuvėse, kaina ~ 2.50 Lt.
    • Pieno 250 ml

    Pievagrybius nuplaukite, susmulkinkite ir pakepinkite sausoje keptuvėje kelias minutes kol apdžius. Vištų skrandukus išvirkite pasūdytame vandenyje.
    Svogūno galvą susmulkinkite, čili pipirą taip pat ir pakepinkite juos aliejuje ant vidutinės ugnies. Tuo tarpu į puodelį supilkite pieną, Parmezano sūrio padažo pakelio turinį ir maišydami kaitinkite ant nedidelės ungnies tol, kol padažas pasidarys jums norimo tirštumo. Dabar virtus skrandukus, pievagrybius bei padažą supilkite į keptuvę su kepintais svogūnais bei čili ir viską po truputį maišydami dar patroškinkite ant vidutinės ugnies maždaug 15 minučių. Skanaus ;)

Autorius: Lijana D.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas svogūnų (galva)
  • 250 gramų pievagrybių
  • 1 vienetas čili pipirų (pipiriukas)
  • 300 gramų vištienos skrandukų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papildomai reikės:
    • Parmezano sūrio padažo (Gallina Blanca) pakelio. Jo įsigyti rasite IKI parduotuvėse, kaina ~ 2.50 Lt.
    • Pieno 250 ml

    Pievagrybius nuplaukite, susmulkinkite ir pakepinkite sausoje keptuvėje kelias minutes kol apdžius. Vištų skrandukus išvirkite pasūdytame vandenyje.
    Svogūno galvą susmulkinkite, čili pipirą taip pat ir pakepinkite juos aliejuje ant vidutinės ugnies. Tuo tarpu į puodelį supilkite pieną, Parmezano sūrio padažo pakelio turinį ir maišydami kaitinkite ant nedidelės ungnies tol, kol padažas pasidarys jums norimo tirštumo. Dabar virtus skrandukus, pievagrybius bei padažą supilkite į keptuvę su kepintais svogūnais bei čili ir viską po truputį maišydami dar patroškinkite ant vidutinės ugnies maždaug 15 minučių. Skanaus ;)

Autorius: Lijana D.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų