Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų (lapeliai)
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas paprikų
- 300 gramų vištienos širdelių
- šiek tiek druskos
- 2 litrai sultinio
- 1 vienetas burokėlių
- 0.5 vieneto brokolių (nedideli)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas, bulves, burokėlius nulupti, vištų širdeles nuplauti. Bulves ir btokolius supjaustyti kubeliais, papriką - šiaudeliais, morkas su burokėliais sutarkuoti.
Širdeles virti sultinyje, kol užvirs, tada sudėti daržoves ir virti tol, kol visos suminkštės. Į pabaigą sumesti lauro lapelius bei pagardinti druska, pipirais.
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų (lapeliai)
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas paprikų
- 300 gramų vištienos širdelių
- šiek tiek druskos
- 2 litrai sultinio
- 1 vienetas burokėlių
- 0.5 vieneto brokolių (nedideli)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas, bulves, burokėlius nulupti, vištų širdeles nuplauti. Bulves ir btokolius supjaustyti kubeliais, papriką - šiaudeliais, morkas su burokėliais sutarkuoti.
Širdeles virti sultinyje, kol užvirs, tada sudėti daržoves ir virti tol, kol visos suminkštės. Į pabaigą sumesti lauro lapelius bei pagardinti druska, pipirais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą