• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų (lapeliai)
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas paprikų
  • 300 gramų vištienos širdelių
  • šiek tiek druskos
  • 2 litrai sultinio
  • 1 vienetas burokėlių
  • 0.5 vieneto brokolių (nedideli)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas, bulves, burokėlius nulupti, vištų širdeles nuplauti. Bulves ir btokolius supjaustyti kubeliais, papriką - šiaudeliais, morkas su burokėliais sutarkuoti.
    Širdeles virti sultinyje, kol užvirs, tada sudėti daržoves ir virti tol, kol visos suminkštės. Į pabaigą sumesti lauro lapelius bei pagardinti druska, pipirais.

Autorius: Lijana

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų (lapeliai)
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas paprikų
  • 300 gramų vištienos širdelių
  • šiek tiek druskos
  • 2 litrai sultinio
  • 1 vienetas burokėlių
  • 0.5 vieneto brokolių (nedideli)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas, bulves, burokėlius nulupti, vištų širdeles nuplauti. Bulves ir btokolius supjaustyti kubeliais, papriką - šiaudeliais, morkas su burokėliais sutarkuoti.
    Širdeles virti sultinyje, kol užvirs, tada sudėti daržoves ir virti tol, kol visos suminkštės. Į pabaigą sumesti lauro lapelius bei pagardinti druska, pipirais.

Autorius: Lijana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų