INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų
- 4 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 8 vienetai salotų (lapai)
- 200 gramų kiaulienos kumpio (karšto rūkymo)
- 2 vienetai vištiena (krūtinėlės, be odos)
- 1 arbatinis šaukštelis alyvuogių aliejaus
- 5 valgomieji šaukštai majonezo
- 200 gramų parmezano sūrio
- šiek tiek druskos
- 40 gramų duonos (traškučiai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirkite vištieną pasūdytame vandenyje ir atvėsinkite.
Supjaustykite kumpį šiaudeliais ir pakepinkite keptuvėje.
Sutarkuokite sūrį.
Padažui iki vientisos masės sumaišykite majonezą, alyvuogių aliejų, citrinos sultis ir išspaustą česnaką.
Sudėkite į didelį dubenį plėšytus salotų lapus, susmulkintas vištienos krūtinėles, tarkuotą sūrį, pakepintą kumpį, duonos traškučius, užpilkite pasigamintu padažu, paskaninkite druska bei pipirais ir viską išmaišykite.
Skanaus!
Autorius: Audrius
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų
- 4 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 8 vienetai salotų (lapai)
- 200 gramų kiaulienos kumpio (karšto rūkymo)
- 2 vienetai vištiena (krūtinėlės, be odos)
- 1 arbatinis šaukštelis alyvuogių aliejaus
- 5 valgomieji šaukštai majonezo
- 200 gramų parmezano sūrio
- šiek tiek druskos
- 40 gramų duonos (traškučiai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirkite vištieną pasūdytame vandenyje ir atvėsinkite.
Supjaustykite kumpį šiaudeliais ir pakepinkite keptuvėje.
Sutarkuokite sūrį.
Padažui iki vientisos masės sumaišykite majonezą, alyvuogių aliejų, citrinos sultis ir išspaustą česnaką.
Sudėkite į didelį dubenį plėšytus salotų lapus, susmulkintas vištienos krūtinėles, tarkuotą sūrį, pakepintą kumpį, duonos traškučius, užpilkite pasigamintu padažu, paskaninkite druska bei pipirais ir viską išmaišykite.
Skanaus!
Autorius: Audrius
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI