REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
- 4 vienetai porų
- 4 vienetai vištiena (krūtinėlės, be kaulų ir be odos)
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- 0.5 stiklinės baltojo vyno (sausas)
- 1 stiklinė grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sudėkite sviestą bei alyvuogių aliejų į didelę keptuvę ir įkaitinkite virš vidutinės ugnies.
Pabarstykite vištienos krūtinėles druska bei juodaisiais pipirais ir apkepkite keptuvėje maždaug 5 minutes iš kiekvienos pusės.
Apkeptas krūtinėles išimkite iš keptuvės ir įvyniokite į foliją.
Tuomet toje pačioje keptuvėje pakepinkite keletą min. susmulkintus porų stiebus, sudėkite susmulkintą česnaką, pakepinkite 1 min., supilkite vyną, patroškinkite 3-4 min. ir galiausiai supilkite grietinėlę bei paskaninkite padažą prieskoniais.
Tuomet į keptuvę su padažu sudėkite išvyniotas vištų krūtinėles ir sumažinus ugnį troškinkite, kol vištiena pilnai išsitroškina.
Paruoštas krūtinėles supjaustyti riekelėmis, apibarstyti smulkintomis petražolėmis ir patiekti su virtais ryžiais.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
- 4 vienetai porų
- 4 vienetai vištiena (krūtinėlės, be kaulų ir be odos)
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- 0.5 stiklinės baltojo vyno (sausas)
- 1 stiklinė grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sudėkite sviestą bei alyvuogių aliejų į didelę keptuvę ir įkaitinkite virš vidutinės ugnies.
Pabarstykite vištienos krūtinėles druska bei juodaisiais pipirais ir apkepkite keptuvėje maždaug 5 minutes iš kiekvienos pusės.
Apkeptas krūtinėles išimkite iš keptuvės ir įvyniokite į foliją.
Tuomet toje pačioje keptuvėje pakepinkite keletą min. susmulkintus porų stiebus, sudėkite susmulkintą česnaką, pakepinkite 1 min., supilkite vyną, patroškinkite 3-4 min. ir galiausiai supilkite grietinėlę bei paskaninkite padažą prieskoniais.
Tuomet į keptuvę su padažu sudėkite išvyniotas vištų krūtinėles ir sumažinus ugnį troškinkite, kol vištiena pilnai išsitroškina.
Paruoštas krūtinėles supjaustyti riekelėmis, apibarstyti smulkintomis petražolėmis ir patiekti su virtais ryžiais.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą