REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 500 gramų vištiena (krūtinėlė)
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 1/3 stiklinės džiūvesėlių (malti)
- 1/3 stiklinės majonezo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (vištienai)
- 0.5 saujos svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Majonezą sumaišyti su smulkintu česnaku ir smulkintais svogūnų laiškais.
Vištienos krūtinėles supjaustyti riekelėmis, pamušti ir įtrinti druska, pipirais bei vištienos prieskoniais.
Vištienos kepsnius paeiliui apvolioti majoneze bei džiūvėsėliuose ir vartant apkepti apie 12-15 min. keptuvėje su aliejumi. Jei kepsite grilyje - džiūvėsėlių nereikia.
Patiekti šiltus su daržovėmis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 500 gramų vištiena (krūtinėlė)
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 1/3 stiklinės džiūvesėlių (malti)
- 1/3 stiklinės majonezo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (vištienai)
- 0.5 saujos svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Majonezą sumaišyti su smulkintu česnaku ir smulkintais svogūnų laiškais.
Vištienos krūtinėles supjaustyti riekelėmis, pamušti ir įtrinti druska, pipirais bei vištienos prieskoniais.
Vištienos kepsnius paeiliui apvolioti majoneze bei džiūvėsėliuose ir vartant apkepti apie 12-15 min. keptuvėje su aliejumi. Jei kepsite grilyje - džiūvėsėlių nereikia.
Patiekti šiltus su daržovėmis.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą