REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek petražolių
  • 150 gramų svogūnų
  • 50 gramų batono
  • 1 stiklinė pieno
  • 300 gramų pievagrybių
  • 150 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 500 gramų vištos faršo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos faršą išmaišykite su piene išmirkyta balta duona.
    Susmulkinkite svogūnus, pievagrybius. 2-3 min. pakepinkite svogūnus. Tuomet sudėkite faršą bei grybus ir kepinkite 20 min.
    Bulves virkite, kol suminkštės. Išvirusias sutrinkite ir sumaišykite su smulkintomis petražolėmis. Kad bulvių košė gerai išsisuktų, įpilkite 50-70 ml pieno ir sviesto.
    Į kepimo indą sudėkite kepintą faršą su grybais, o ant viršaus bulvių košę. Viską apibarstykite prieskoniais ir sūriu.
    Kepkite 180 laipsnių karštumo orkaitėje 15-20 min.
    Gero apetito!

Autorius: Viktorija

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek petražolių
  • 150 gramų svogūnų
  • 50 gramų batono
  • 1 stiklinė pieno
  • 300 gramų pievagrybių
  • 150 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 500 gramų vištos faršo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos faršą išmaišykite su piene išmirkyta balta duona.
    Susmulkinkite svogūnus, pievagrybius. 2-3 min. pakepinkite svogūnus. Tuomet sudėkite faršą bei grybus ir kepinkite 20 min.
    Bulves virkite, kol suminkštės. Išvirusias sutrinkite ir sumaišykite su smulkintomis petražolėmis. Kad bulvių košė gerai išsisuktų, įpilkite 50-70 ml pieno ir sviesto.
    Į kepimo indą sudėkite kepintą faršą su grybais, o ant viršaus bulvių košę. Viską apibarstykite prieskoniais ir sūriu.
    Kepkite 180 laipsnių karštumo orkaitėje 15-20 min.
    Gero apetito!

Autorius: Viktorija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų