Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 500 gramų bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek petražolių
- 150 gramų svogūnų
- 50 gramų batono
- 1 stiklinė pieno
- 300 gramų pievagrybių
- 150 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 500 gramų vištos faršo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos faršą išmaišykite su piene išmirkyta balta duona.
Susmulkinkite svogūnus, pievagrybius. 2-3 min. pakepinkite svogūnus. Tuomet sudėkite faršą bei grybus ir kepinkite 20 min.
Bulves virkite, kol suminkštės. Išvirusias sutrinkite ir sumaišykite su smulkintomis petražolėmis. Kad bulvių košė gerai išsisuktų, įpilkite 50-70 ml pieno ir sviesto.
Į kepimo indą sudėkite kepintą faršą su grybais, o ant viršaus bulvių košę. Viską apibarstykite prieskoniais ir sūriu.
Kepkite 180 laipsnių karštumo orkaitėje 15-20 min.
Gero apetito!
INGREDIENTAI:
- 500 gramų bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek petražolių
- 150 gramų svogūnų
- 50 gramų batono
- 1 stiklinė pieno
- 300 gramų pievagrybių
- 150 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 500 gramų vištos faršo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos faršą išmaišykite su piene išmirkyta balta duona.
Susmulkinkite svogūnus, pievagrybius. 2-3 min. pakepinkite svogūnus. Tuomet sudėkite faršą bei grybus ir kepinkite 20 min.
Bulves virkite, kol suminkštės. Išvirusias sutrinkite ir sumaišykite su smulkintomis petražolėmis. Kad bulvių košė gerai išsisuktų, įpilkite 50-70 ml pieno ir sviesto.
Į kepimo indą sudėkite kepintą faršą su grybais, o ant viršaus bulvių košę. Viską apibarstykite prieskoniais ir sūriu.
Kepkite 180 laipsnių karštumo orkaitėje 15-20 min.
Gero apetito!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą