REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai vištiena (kulšelės)
  • 500 gramų morkų
  • 250 mililitrų sultinio (mėsos)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai vištiena (kulšelės)
  • 500 gramų morkų
  • 250 mililitrų sultinio (mėsos)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos kulšeles įtrinti druska bei pipirais bei apkepti aliejuje.
  2. Morkas supjaustyti grežineliais ir apkepti svieste.
  3. Morkas pridėti prie vištienos, įpilti sultinį ir troškinti po dangčiu ant mažos ugnies apie 30 minučių. Paprasta, skanu, gražu. Skanaus.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų