Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas česnakų
- šiek tiek kalendrų
- šiek tiek krapų
- 6 vienetai svogūnų
- 2 kilogramai veršienos (gabaliukai)
- 200 mililitrų majonezo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (šašlykui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ant mėsos suberti prieskonius, kalendrą, krapus ir pipirus, supilti majonezą, įpjaustyti česnako ir griežinėliais svogūno. Viską išmaisyti ir marinuoti 6 val. po to susmaigstyti ant iešmų ir kepti ant laužo ar orkaitėje. Valgyti su virtais ryziais ir salotomis. Skanaus
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas česnakų
- šiek tiek kalendrų
- šiek tiek krapų
- 6 vienetai svogūnų
- 2 kilogramai veršienos (gabaliukai)
- 200 mililitrų majonezo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (šašlykui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ant mėsos suberti prieskonius, kalendrą, krapus ir pipirus, supilti majonezą, įpjaustyti česnako ir griežinėliais svogūno. Viską išmaisyti ir marinuoti 6 val. po to susmaigstyti ant iešmų ir kepti ant laužo ar orkaitėje. Valgyti su virtais ryziais ir salotomis. Skanaus
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą