Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas česnakų
  • šiek tiek kalendrų
  • šiek tiek krapų
  • 6 vienetai svogūnų
  • 2 kilogramai veršienos (gabaliukai)
  • 200 mililitrų majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (šašlykui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ant mėsos suberti prieskonius, kalendrą, krapus ir pipirus, supilti majonezą, įpjaustyti česnako ir griežinėliais svogūno. Viską išmaisyti ir marinuoti 6 val. po to susmaigstyti ant iešmų ir kepti ant laužo ar orkaitėje. Valgyti su virtais ryziais ir salotomis. Skanaus

Autorius: sandra

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas česnakų
  • šiek tiek kalendrų
  • šiek tiek krapų
  • 6 vienetai svogūnų
  • 2 kilogramai veršienos (gabaliukai)
  • 200 mililitrų majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (šašlykui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ant mėsos suberti prieskonius, kalendrą, krapus ir pipirus, supilti majonezą, įpjaustyti česnako ir griežinėliais svogūno. Viską išmaisyti ir marinuoti 6 val. po to susmaigstyti ant iešmų ir kepti ant laužo ar orkaitėje. Valgyti su virtais ryziais ir salotomis. Skanaus

Autorius: sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų