Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 10 gramų imbierų
- 500 gramų veršienos
- 100 mililitrų sojos padažo
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustyti gabalais.
Kiekvieną gabalą išdaužyti.
Marinatas: česnakus ir imbiero šaknį sukapoti mažais gabaliukais, užpilti sojos padažu ir išmaišyti.
Į marinatą sudėti mėsą ir palikti marinuotis 30 min.
Dėti mėsą į gerai įkaitintą aliejų ir kepti po 4 min. iš abiejų pusių.
Tada mėsos gabalus sudėti į kepimo indą, užpilti likusiais nuo kepimo riebalais ir pašauti į orkaitę 15 min.
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 10 gramų imbierų
- 500 gramų veršienos
- 100 mililitrų sojos padažo
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustyti gabalais.
Kiekvieną gabalą išdaužyti.
Marinatas: česnakus ir imbiero šaknį sukapoti mažais gabaliukais, užpilti sojos padažu ir išmaišyti.
Į marinatą sudėti mėsą ir palikti marinuotis 30 min.
Dėti mėsą į gerai įkaitintą aliejų ir kepti po 4 min. iš abiejų pusių.
Tada mėsos gabalus sudėti į kepimo indą, užpilti likusiais nuo kepimo riebalais ir pašauti į orkaitę 15 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą