Mėsą supjaustyti gabalais. Kiekvieną gabalą išdaužyti. Marinatas: česnakus ir imbiero šaknį sukapoti mažais gabaliukais, užpilti sojos padažu ir išmaišyti. Į marinatą sudėti mėsą ir palikti marinuotis 30 min. Dėti mėsą į gerai įkaitintą aliejų ir kepti po 4 min. iš abiejų pusių. Tada mėsos gabalus sudėti į kepimo indą, užpilti likusiais nuo kepimo riebalais ir pašauti į orkaitę 15 min.
Autorius: Donatas
INGREDIENTAI:
2 česnakų
10 gramų imbierų
500 gramų veršienos
100 mililitrų sojos padažo
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustyti gabalais. Kiekvieną gabalą išdaužyti. Marinatas: česnakus ir imbiero šaknį sukapoti mažais gabaliukais, užpilti sojos padažu ir išmaišyti. Į marinatą sudėti mėsą ir palikti marinuotis 30 min. Dėti mėsą į gerai įkaitintą aliejų ir kepti po 4 min. iš abiejų pusių. Tada mėsos gabalus sudėti į kepimo indą, užpilti likusiais nuo kepimo riebalais ir pašauti į orkaitę 15 min.