• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė alyvuogių (juodosios, supjaustytos griežinėliais)
  • 2 česnakų
  • šiek tiek krapų (smulkinti)
  • 1/3 vieneto paprikų (raudonoji)
  • 1/3 vieneto paprikų (žalioji)
  • 0.5 vieneto svogūnų (raudonieji)
  • 3/4 stiklinės majonezo
  • 0.5 stiklinės sūris (tarkuotas)
  • šiek tiek brokolių (smulkinti)
  • 350 gramų tešlos (mielinė)
  • 0.5 stiklinės sūris (Čederio, tarkuotas)
  • 150 gramų sūris (grietinėlės)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė alyvuogių (juodosios, supjaustytos griežinėliais)
  • 2 česnakų
  • šiek tiek krapų (smulkinti)
  • 1/3 vieneto paprikų (raudonoji)
  • 1/3 vieneto paprikų (žalioji)
  • 0.5 vieneto svogūnų (raudonieji)
  • 3/4 stiklinės majonezo
  • 0.5 stiklinės sūris (tarkuotas)
  • šiek tiek brokolių (smulkinti)
  • 350 gramų tešlos (mielinė)
  • 0.5 stiklinės sūris (Čederio, tarkuotas)
  • 150 gramų sūris (grietinėlės)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlą iškočiojame į apvalų blyną ir apkepame apie 15 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Grietinėlės sūrį sumaišome su majonezu, smulkintu česnaku bei krapais ir gauta mase aptepame apkeptą picos padą.
    Tada barstome smulkintą svogūną, tarkuotus sūrius, smulkintus brokolius, paprikas ir alyvuoges.
    Kepame apie 10-15 min. 190 laipsnių temperatūroje.
    Jei mėgstate labiau apskrudusią picą, kepkite ilgiau.
    Skanaus.

Autorius: Arina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų