REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus (tešlai)
  • 200 gramų migdolų (įdarui)
  • 200 gramų vyšnių (įdarui)
  • 2 vienetai kiaušinių (įdarui)
  • 3 vienetai kiaušinių (tešlai)
  • 350 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 385 gramai pieno (sutirštintas, įdarui)
  • 600 gramų varškės (įdarui)
  • 200 gramų sviesto (tešlai)
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės (tešlai)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (tešlai)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus (tešlai)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus (tešlai)
  • 200 gramų migdolų (įdarui)
  • 200 gramų vyšnių (įdarui)
  • 2 vienetai kiaušinių (įdarui)
  • 3 vienetai kiaušinių (tešlai)
  • 350 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 385 gramai pieno (sutirštintas, įdarui)
  • 600 gramų varškės (įdarui)
  • 200 gramų sviesto (tešlai)
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės (tešlai)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (tešlai)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus (tešlai)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Minkštą sviestą ištrinti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, sudėti kiaušinius ir grietinę. Viską gerai suminkyti su persijotais miltais ir kepimo milteliais. Tešlą palaikyti šaldytuve 1 val.
    Varškę pertrinti, sudėti kiaušinius, kondensuotą pieną. Suberti pasmulkintus migdolus. Masę gerai išmaišyti.
    Atvėsusią tešlą iškočioti iki didesnio papločio nei kepimo indas. Geriausiai kočioti ant kepimo popieriaus, taip bus lengviau perkelti į kepimo indą. Tešlos kraštai inde turi užsilenkti į viršų apie 3-4 cm. Ant tešlos suberti vyšnias arba tirštą vyšnių uogienę, ant uogų supilti varškės masę.
    Pyragą kepti 180 laipsnių karštumo orkaitėje apie 40-50 min., kol gražiai paruduos paviršius. Pyragą pjaustyti atšalusį. Dar šiltą pyragą galima pabarstyti šokolado drožlėmis.

Autorius: Vaida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų