Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 500 gramų kiaulės šoninės (liesa)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sultinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šoninę supjaustyti juostelėmis, pagardinti druska, pipirais, keptuvėje apkepinti su šlakeliu aliejaus ir užpylus gausiai sultiniu bei uždengus dangčiu troškinti apie 35-40 minučių. Miltus sumaišyti su skysčiu iš keptuvės ir užpilti atgal ant mėsytės. Maišant pakepinti iki 5 minučių. Tiekti su mėgstamu garnyru, pvz. ryžiais. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 500 gramų kiaulės šoninės (liesa)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sultinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šoninę supjaustyti juostelėmis, pagardinti druska, pipirais, keptuvėje apkepinti su šlakeliu aliejaus ir užpylus gausiai sultiniu bei uždengus dangčiu troškinti apie 35-40 minučių. Miltus sumaišyti su skysčiu iš keptuvės ir užpilti atgal ant mėsytės. Maišant pakepinti iki 5 minučių. Tiekti su mėgstamu garnyru, pvz. ryžiais. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą