REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 100 gramų sviesto
  • 100 gramų aviečių (trintos)
  • 100 gramų cukraus
  • 2 vienetai mandarinų
  • 100 gramų mėlinių (trintos)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 50 gramų vyniuogių
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • šiek tiek braškių (šaldytos)
  • šiek tiek džiovintų obuolių (džiovinti)

Porcijų skaičius: 13

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 100 gramų sviesto
  • 100 gramų aviečių (trintos)
  • 100 gramų cukraus
  • 2 vienetai mandarinų
  • 100 gramų mėlinių (trintos)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 50 gramų vyniuogių
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • šiek tiek braškių (šaldytos)
  • šiek tiek džiovintų obuolių (džiovinti)

Porcijų skaičius: 13

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus persijoti ant lentos, viduryje padaryti įdubimą. Į jį suberti cukrų ir kepimo miltelius, įmušti kiaušinį. Sviestą supjaustyti gabalėliais ir išdėlioti miltų kauburėlio kraštuose. Pradedant nuo kraštų, viską suminkyti į vientisą tešlą.
    Ją įvynioti į plėvelę ir 30 min. laikyti šaldytuve.
  2. Orkaitę įkaitinti iki 200 C laipsnių temperatūros.
    Formeles ištepti riebalais. Į jas sudėti tešlą. Paskirstyti uogas, per pusę dviejų rūšių.
    Kepti 25 min.
  3. Iškepus papuošti vynuogėmis, mandarinais, džiovintais obuoliukais.

Autorius: Rasa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų