• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 5 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek vištiena (arba jos dalys)
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Taip galite kepti ir visą vištą, ir bet kurias jos dalis.

    Paruoškite marinatą, kuriuo ištrinsite vištieną:

    Sumaišykite su išspaustos citrinos sultimis trintą česnaką, juoduosiuos pipirus, druską. Nenaudokite paruoštų prieskonių, kuriuose beveik visuomet yra chemikalų. Ištrintą vištą galite dėti į šaldymo kamerą, jei norite kepti ją vėliau.

    Kepimas
    Vištą dėkite ant kepimo padėklo, aplink ją galite sudėti nepjaustytas, luptas bulves, išvoliotas aliejaus, citrinų sulčių, juodųjų pipirų, druskos mišinyje.

    Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje. Pastoviai laistykite bulves ir vištieną tokiu skysčiu:

    Trintas česnakas, juodieji pipirai, druska, šiek tiek aliejaus (neleidžiančio išdžiūti), citrinos sultys.

    Iškepta vištiena labai skani. Bulvės skaniausios tuomet, kai jos išsipučia ir šiek tiek paruduoja.

    Kepti reikia apie pusantros valandos. Skanaus.

Autorius: Tomas

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 5 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek vištiena (arba jos dalys)
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Taip galite kepti ir visą vištą, ir bet kurias jos dalis.

    Paruoškite marinatą, kuriuo ištrinsite vištieną:

    Sumaišykite su išspaustos citrinos sultimis trintą česnaką, juoduosiuos pipirus, druską. Nenaudokite paruoštų prieskonių, kuriuose beveik visuomet yra chemikalų. Ištrintą vištą galite dėti į šaldymo kamerą, jei norite kepti ją vėliau.

    Kepimas
    Vištą dėkite ant kepimo padėklo, aplink ją galite sudėti nepjaustytas, luptas bulves, išvoliotas aliejaus, citrinų sulčių, juodųjų pipirų, druskos mišinyje.

    Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje. Pastoviai laistykite bulves ir vištieną tokiu skysčiu:

    Trintas česnakas, juodieji pipirai, druska, šiek tiek aliejaus (neleidžiančio išdžiūti), citrinos sultys.

    Iškepta vištiena labai skani. Bulvės skaniausios tuomet, kai jos išsipučia ir šiek tiek paruduoja.

    Kepti reikia apie pusantros valandos. Skanaus.

Autorius: Tomas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų