Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų (nepilna)
- 2 vienetai varškės (pakeliai)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dubenyje ištrinkite varškę su cukrumi.
Įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, druską ir viską gerai išmaišykite, po to paminkykite švariomis rankomis.
Gautą tešlos gniužulą dėkite ant miltais pabarstyto paviršiaus rankomis voliokite į ilgą volą.
Jį visą kiek paplokite, kad suplonėtų ir bukąja peilio puse supjaustykite kubeliais, ar rombeliais.
Dėkite į verdantį pasūdytą vandenį, atsargiai pamaišykite, kad nepriliptų prie puodo dugno ir virkite 5-7 min., kol iškils į paviršių.
Valgoma su grietine, sviestu, jogurtu arba uogiene.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų (nepilna)
- 2 vienetai varškės (pakeliai)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dubenyje ištrinkite varškę su cukrumi.
Įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, druską ir viską gerai išmaišykite, po to paminkykite švariomis rankomis.
Gautą tešlos gniužulą dėkite ant miltais pabarstyto paviršiaus rankomis voliokite į ilgą volą.
Jį visą kiek paplokite, kad suplonėtų ir bukąja peilio puse supjaustykite kubeliais, ar rombeliais.
Dėkite į verdantį pasūdytą vandenį, atsargiai pamaišykite, kad nepriliptų prie puodo dugno ir virkite 5-7 min., kol iškils į paviršių.
Valgoma su grietine, sviestu, jogurtu arba uogiene.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą