Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų (nepilna)
  • 2 vienetai varškės (pakeliai)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dubenyje ištrinkite varškę su cukrumi.
    Įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, druską ir viską gerai išmaišykite, po to paminkykite švariomis rankomis.
    Gautą tešlos gniužulą dėkite ant miltais pabarstyto paviršiaus rankomis voliokite į ilgą volą.
    Jį visą kiek paplokite, kad suplonėtų ir bukąja peilio puse supjaustykite kubeliais, ar rombeliais.
    Dėkite į verdantį pasūdytą vandenį, atsargiai pamaišykite, kad nepriliptų prie puodo dugno ir virkite 5-7 min., kol iškils į paviršių.
    Valgoma su grietine, sviestu, jogurtu arba uogiene.
    Skanaus.

Autorius: Lijana

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų (nepilna)
  • 2 vienetai varškės (pakeliai)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dubenyje ištrinkite varškę su cukrumi.
    Įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, druską ir viską gerai išmaišykite, po to paminkykite švariomis rankomis.
    Gautą tešlos gniužulą dėkite ant miltais pabarstyto paviršiaus rankomis voliokite į ilgą volą.
    Jį visą kiek paplokite, kad suplonėtų ir bukąja peilio puse supjaustykite kubeliais, ar rombeliais.
    Dėkite į verdantį pasūdytą vandenį, atsargiai pamaišykite, kad nepriliptų prie puodo dugno ir virkite 5-7 min., kol iškils į paviršių.
    Valgoma su grietine, sviestu, jogurtu arba uogiene.
    Skanaus.

Autorius: Lijana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų