Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.28 10:03 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų (nepilna)
- 2 vienetai varškės (pakeliai)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dubenyje ištrinkite varškę su cukrumi.
Įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, druską ir viską gerai išmaišykite, po to paminkykite švariomis rankomis.
Gautą tešlos gniužulą dėkite ant miltais pabarstyto paviršiaus rankomis voliokite į ilgą volą.
Jį visą kiek paplokite, kad suplonėtų ir bukąja peilio puse supjaustykite kubeliais, ar rombeliais.
Dėkite į verdantį pasūdytą vandenį, atsargiai pamaišykite, kad nepriliptų prie puodo dugno ir virkite 5-7 min., kol iškils į paviršių.
Valgoma su grietine, sviestu, jogurtu arba uogiene.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų (nepilna)
- 2 vienetai varškės (pakeliai)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dubenyje ištrinkite varškę su cukrumi.
Įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, druską ir viską gerai išmaišykite, po to paminkykite švariomis rankomis.
Gautą tešlos gniužulą dėkite ant miltais pabarstyto paviršiaus rankomis voliokite į ilgą volą.
Jį visą kiek paplokite, kad suplonėtų ir bukąja peilio puse supjaustykite kubeliais, ar rombeliais.
Dėkite į verdantį pasūdytą vandenį, atsargiai pamaišykite, kad nepriliptų prie puodo dugno ir virkite 5-7 min., kol iškils į paviršių.
Valgoma su grietine, sviestu, jogurtu arba uogiene.
Skanaus.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą