REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų
  • 0.5 vieneto citrinų
  • 4 vienetai pomidorų pastos (slyviniai)
  • 50 gramų salotų (rukola)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 100 gramų špinatų
  • 150 gramų tunų (aliejuje)
  • 200 gramų feta sūrio
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ingredientai 4 porcijoms

    Į lėkštę sudedame špinatus, rukolą, svogūno griežinėlius, kubeliais supjaustytą agurką, pomidorų skilteles, tuną ir fetos sūrį. Į aliejų išspaudžiame pusę citrinos, įberiame druskos ir pipirų. Viską užpilame ant paruoštų salotų. Pabarstome baziliko ir kalendros prieskoniais, įdedame krapų.

    Skanaus!

Autorius: Monika

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų
  • 0.5 vieneto citrinų
  • 4 vienetai pomidorų pastos (slyviniai)
  • 50 gramų salotų (rukola)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 100 gramų špinatų
  • 150 gramų tunų (aliejuje)
  • 200 gramų feta sūrio
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ingredientai 4 porcijoms

    Į lėkštę sudedame špinatus, rukolą, svogūno griežinėlius, kubeliais supjaustytą agurką, pomidorų skilteles, tuną ir fetos sūrį. Į aliejų išspaudžiame pusę citrinos, įberiame druskos ir pipirų. Viską užpilame ant paruoštų salotų. Pabarstome baziliko ir kalendros prieskoniais, įdedame krapų.

    Skanaus!

Autorius: Monika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų