Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų
- 0.5 vieneto citrinų
- 4 vienetai pomidorų pastos (slyviniai)
- 50 gramų salotų (rukola)
- 1 vienetas svogūnų
- 100 gramų špinatų
- 150 gramų tunų (aliejuje)
- 200 gramų feta sūrio
- 5 valgomieji šaukštai aliejaus
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ingredientai 4 porcijoms
Į lėkštę sudedame špinatus, rukolą, svogūno griežinėlius, kubeliais supjaustytą agurką, pomidorų skilteles, tuną ir fetos sūrį. Į aliejų išspaudžiame pusę citrinos, įberiame druskos ir pipirų. Viską užpilame ant paruoštų salotų. Pabarstome baziliko ir kalendros prieskoniais, įdedame krapų.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų
- 0.5 vieneto citrinų
- 4 vienetai pomidorų pastos (slyviniai)
- 50 gramų salotų (rukola)
- 1 vienetas svogūnų
- 100 gramų špinatų
- 150 gramų tunų (aliejuje)
- 200 gramų feta sūrio
- 5 valgomieji šaukštai aliejaus
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ingredientai 4 porcijoms
Į lėkštę sudedame špinatus, rukolą, svogūno griežinėlius, kubeliais supjaustytą agurką, pomidorų skilteles, tuną ir fetos sūrį. Į aliejų išspaudžiame pusę citrinos, įberiame druskos ir pipirų. Viską užpilame ant paruoštų salotų. Pabarstome baziliko ir kalendros prieskoniais, įdedame krapų.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą